Klíma-kommunizmus: A Világgazdasági Fórum megtiltaná az autók magántulajdonba helyezését

Nemrégiben nyilvánosságra hozta a Világgazdasági Fórum (WEF) azt a javaslatát, melynek a célja úgy csökkenteni a nemesfémek és fosszilis üzemanyagok iránti globális keresletet, hogy megszüntetik a magántulajdont.

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

A szervezet már évekkel ezelőtt olyan jövőt vizionált 2030-ra, melyben nincs helye a magántulajdonnak, mégis mindenki boldog, a transzplantációkhoz a szerveket 3D-nyomtatóval fogják létrehozni, az emberiség sokkal kevesebb húst fog fogyasztani, mert ez jót tesz a környezetnek, és egymilliárd ember lesz kitelepítve a klímaváltozás miatt.

A szervezet legutóbbi elképzelése szerint megszüntetnék a magánszemélyek gépkocsi-tulajdonjogát, vagyis senkinek nem lenne saját autója, ehelyett az emberek közösen használnák a gépkocsikat.

A WEF azzal indokolja a magántulajdon megszüntetésének szükségességét, hogy

“a fosszilis energiahordozókról a megújuló erőforrásokra történő átálláshoz nagy mennyiségű olyan fémekre lenne szükség, mint a kobalt, a lítium és a nikkel. Ezeknek a kritikus fémeknek a hiánya pedig megnövelné a tiszta energia-technológiák költségeit.”

A WEF szerint a nyersanyaghiányra nem a még több bányászat a megoldás, hanem az emberek gondolkodását kell megváltoztatni, mert Angliában például csak az idő átlagosan 4 százalékában használják az autókat.

A megoldás a szerzők szerint az lehet, hogy az emberek “eladják az autóikat, gyalogolnak, vagy közösen használják a kocsikat” a már jelenleg is működő autómegosztók mintájára, ahol a felhasználók az alapján fizetnek, hogy hány órán át használták a járműveket.

A szervezet azonban még ennél is tovább ment, és azt írta, hogy az autók közhasználatba bocsátása után következhetnek majd a magánotthonok is.

A Nemzetközi Energiaügynökség (IEA) is úgy látja, hogy a kormányoknak “ki kell szorítaniuk” az embereket a saját gépkocsijaikból, mert a magánautók a leginkább felelősek a károsanyag-kibocsátásért. Az ügynökség szintén radikális megoldást szorgalmaz: megtiltatná a fosszilis üzemanyaggal működő autók használatát.

Beinduló klíma-kommunizmus: kisajátítanak és bezárnak holland gazdaságokat

Tüzet nyitottak a holland gazdákra, akiknek elvették a földjeiket a klímadiktatúra jegyében

(Hetek.hu nyomán Szent Korona Rádió)