Dehogyis majomhimlő: buzihimlő

A nemzetközi LMBTQP-lobbi térnyerésének okán a főbb médiumok a majomhimlővel való riogatásnál sokszor kifelejtik, hogy nem az átlag ember van kitéve neki, nem ő felelhet egy esetleges járvány kirobbanásáért, hanem a különböző szexuális devianciákban szenvedők. Jól mutatja ezt az is, hogy ezeddig csupán férfiak fertőződtek meg Magyarországon is, s a himlő európai megjelenésekor az összes azonosított fertőzött homoszexuális volt. 

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Tíz perc hírnévért egy angol homoszexuális – az angol egészségügyi rendszer szidása közben – rá is mutatott, hogy ténylegesen ők vannak leginkább rizikófaktorban. Megjegyezzük, főleg azért, mert ugyan a szexuális szabadosság már az átlag emberek között is jelentősen elterjedt, így a partnerváltogató heteroszexuálisok is kitettebbek, a homoszexuálisokra sokkal jellemzőbb a gátlástalanság, és mindenfajta védekezőeszközök használatának mellőzése.

Mi volt pontosan a problémája delikvensünknek, James M.-nek? Beszámolt róla, hogy hiába mutatja több mint két hete a himlő tüneteit, ezidáig egy szakember sem vette fel vele a kapcsolatot.

James sokat szenvedett:

“nagyon furcsa fájdalmaktól a háta alsó részén, kimerültségtől, extrém szomjúságtól és fájdalomtól, amikor a WC-t használta.”

Bár a WC használata közbeni fájdalom nem biztos, hogy a majomhimlő számlájára írható, hanem a történet kifejtésében kiderülő részletekére. Ugyanis James kifejtette, hogy azután kapta el a vírust, hogy a tünetek jelentkezése előtti hetekben mintegy 10 különböző férfival folytatott szodomita kapcsolatot.

A deviánsok felelőtlenségére az is rámutat, hogy mindez azután történt, hogy pozitív AIDS tesztje miatt kitoloncolták Dubaiból. Tehát minimum 10 homoszexuálisnak továbbadta a múlt század közepén általuk elterjesztett másik afrikai eredetű betegséget.

Konklúzió: ha nem modernista liberális módjára, mindenféle szexuális devianciáktól átitatva éled az életedet, szinte teljes biztonságban élhetsz, a buzihimlő rád nem veszélyes, ugyanakkor a média továbbra is riogatni fog, hiába a szodomiták körében fordul szinte csak elő.

Van még egy rossz hírünk a homoszexuálisok számára Dugin tollából így, hogy ezen betegség szinte csak őket érinti:

“Fel kell hívni a figyelmet egy különös sajátosságra: a szerencsétlenségek, tragikus események bekövetkeztét, emberek és állatok pusztulását, a folyók mérgezővé válását, vagy az éhínség, a szenvedés és a nélkülözés eljövetelét – az emberek valamikor Isten beavatkozásának tulajdonították.

Az ősi zsidó monoteista hagyományban úgy tartották, hogy a ragályok, a járványok az egyetlen Istentől – Jahvétől – erednek, aki egyszerre kegyesen jutalmazza népét, ugyanakkor könyörtelenül bünteti is, amikor az letér az Isten által kijelölt útról, megfeledkezik az istenségről és a földi dolgokba túlságosan belemerül. Emiatt büntette a bibliai Isten Szodoma és Gomora lakóit, vagy sújtotta Noé idejében özönvízzel a bűnösöket.”

Egészségügyi kockázat szabályozásának eltörlését lobbizta ki a Háttér Társaság – Magyarországot is kebelezi be az LMBTQP diktatúra?

Buzi-propaganda

(Daily Mail és 888.hu nyomán Szent Korona Rádió)