Szétverte a partnerét egy néger, miután kiderült, hogy az mégsem nő

Tinderen ismerkedett meg partnerével a 19 éves amerikai focista, de miután kiderült, hogy párja mégsem nő, felháborodásában jól ellátta baját a transznemű imposztornak. A két messzemenőkig védett közösség közül a bíróság most a feketéket választotta és felmentették a vádlottat, de ebben az esetben egyet tudunk érteni a döntéssel és reméljük, hogy az igazi nőkkel nem ilyen erőszakos.

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Isimemen Etute, egy 19 éves amerikai focista Tinderen ismerkedett meg, Jerry Paul Smith-szel, akivel az első randi olyan jól sikerült, hogy a végén még orális kényeztetésben is részesítette a férfit.

Etute azonban gyanút fogott és a második randin, a “nő” lakásán leellenőrizte, hogy mi van partnere lába között. Mikor kiderült a csúf igazság, hogy a valójában egy nőnek sminkelt férfi kényeztette, a néger férfi agyba főbe verte “Angiet”.

Bár az átvert néger tette nyilvánvalóan jogos (amennyiben a valóban nő partnereivel nem ilyen erőszakos, ahogy sokan közülük), a bíróság döntését valószínűleg a bőrszín nagy mértékben befolyásolta.

“Ha lányom közelébe drag queen kerül az iskolában, sok holttest lesz” – egy apuka nyilatkozata

A japán bíróság döntött: továbbra is tiltott az aberrált házasság

(Gerilla nyomán Szent Korona Rádió)