LMBTQP-hiszti: “Szeretettel akarnak felénk fordulni!”

A kentuckyi Louisville-i Keresztény Akadémia arra kérte a diákokat, hogy írjanak levelet, amelyben felszólítják egy kitalált meleg barátjukat, hogy mondjon le a homoszexualitásról. A házi nagy felháborodást váltott ki az LMBTQP szervezetek körében, ugyanis ők a szeretettel való feléjük fordulás alatt nem éppen annak eredeti jelentését értik. 

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

A feladat nyilvánvalóan a középiskolások számára készült, választható keresztény világnézet tanóra része volt. Azt mondja a gyerekeknek, hogy képzeljenek el valakit, akit óvodás koruk óta ismernek, a gyülekezetükbe jár, és homoszexuális. A tanulóktól azt kérik, hogy írjanak levelet ennek a kitalált barátnak, amelyben elmagyarázzák, Isten a jóra teremtette őket, a homoszexualitás nem fog nekik örömet okozni, és hogy szeretik őket, még akkor is, ha nem helyeslik életmódjukat. Ezzel arra tanítják a diákjaikat, hogy ne hagyjanak jóvá semmilyen bűnt.

Maximális pontszámot kapnak azok a gyerekek, akik a Szentírásból idéznek, szeretettel kommunikálják az igazságot, és logikus érveik vannak.

Ami azt jelenti: a diákok akkor kapnak csúcspontokat, ha a levelük elég meggyőző ahhoz, hogy egy homoszexuálist elindítson a normalitáshoz vezető úton.

A feladat célja, hogy a diákok megértsék, a homoszexualitás nem normális. Arra ösztönzi a diákokat, hogy az aberráltakat a megtérés felé tereljék, hogy ezekből a gyerekekből olyan jövőbeli nagyokká váljanak, mint az iskolát vezető felnőttek.

Az eseten az LMBTQP szervezetek, köztük a magyar n+1, a Szimpozion is. A házi feladat, ahogyan fentebb is említettük, szeretetre nevel, a homoszexuális emberek szeretetére. Csak nem az a baja a Szimpozionnak, hogy a mindent toleráló álszeretet helyett a valódi szeretetre nevel, mely nem tolerálja a bűnt, de az abban megátalkodottat minden áron segíteni akarja, és nem gyűlölni?

15 év után újra nő akar lenni a – mégsem – transznemű

Átvert “transznemű” fiatalok vallottak szenvedéseikről

(Onlysky.media nyomán Szent Korona Rádió)