Frissítés: Adófizetők pénzéből finanszírozzák a Drag Queenek gyermekmegrontó műsorát

A Drag Story Hour előadói

A deviánsok világszerte megrendezik a Drag Story Hourt, melyeken transzvesztiták olvasnak fel LMBTQP-propaganda könyveket kisgyermekeknek. Persze több pedofil botrány kering a hálózat körül, ennek ellenére már nemcsak az USA-ban vannak jelen, de közvetlen szomszédunkba, Ausztriába is eljutottak. Most azonban a New York-i rendezvényről derült ki, hogy az adófizetők pénzéből finanszírozzák a deviánsok gyermekmegrontó programjait.

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

New York: Adófizetők pénzéből nyert több százezer dollárból finanszírozzák a Drag Queenek gyermekmegrontó műsorát – 2022. 06. 17.

New York 2018 óta több mint 200 ezer dollárt adott az adófizetők pénzéből transzvesztitáknak, hogy szórakoztassák a gyerekeket az állami iskolákban. A Drag Story Hour – korábbi nevén Drag Queen Story Hour – rendezvényeken olyan queer emberek olvasnak fel meséket a kisgyerekeknek, akik férfinak születtek, de “női” – inkább prostituált – ruhákba öltöznek és nőnek vallják magukat. A diákokat megtanítják a drag sminkelésre, de a gyerekek táncolhatnak is a deviánsokkal.

Egy ilyen fellépés során a transzvesztita 600 dollárt keres.

A szülők elmondták, hogy előre értesítették őket arról, hogy az előadók az iskolákba jönnek, arra azonban már nem kaptak lehetőséget, hogy a rendezvényről elhozzák a gyerekeiket. A felolvasásokon gyakran előkerülnek olyan könyvek, mint például a “Melissa”, amely egy fiúról szól, aki lány szeretne lenni.

Vickie Paladino, Queens 19. kerületét képviselő republikánus politikus egyértelművé tette, hogy a körzetében minden olyan iskolától megvonja a támogatást, amely felnőtt transzvesztita férfiakat enged be a tanórákra.

“Több százezer dollárt veszünk ki a keményen dolgozó New York-i adófizetők zsebéből… hogy egy olyan programot finanszírozzunk, amely kisgyerekeket tanít a nemi ideológiákról? Az én körzetemben ugyan nem!”

– jelentette ki a képviselő, aki a közösségi oldalán azt is elmondta, a gyerekek minőségi, politikai manipulációtól és szexuális tartalomtól mentes oktatást érdemelnek.

Máshol a szülők összefogtak és egy emberként álltak ki az ellen, hogy az iskolákban is ráerőltetik a gyerekekre a genderlobbit. Pittsburghi

anyukák egy csoportja beperelte az egyik iskola tanárát, mert a nemváltoztatásról és más nemi identitással kapcsolatos témákról oktatta az elsőosztályos gyerekeket.

A tanár többek között olyan könyvekből olvasott a gyerekeknek, amelyek szerint a fiúkból lehetnek lányok és fordítva. “Ez a per nem a politikáról szól. Nem transzneműellenes. Nem a cenzúráról szól. Nem a könyvek betiltásáról szól. Sokkal inkább a felperesek szülői jogairól és mindegyikük azon döntéséről szól, hogy nem akarják, hogy hat- vagy hétéves gyermekük a nemi diszfóriáról vagy a transzneműek átmenetéről kapjon oktatást”

– olvasható a keresetben, amely azt is tartalmazza, hogy a kerület megsértette saját szabályzatát azzal, hogy a nemi diszfóriát és a transzneműek átmenetét nem tüntette fel a tananyag részeként, így a szülőknek esélyük sem volt arra, hogy felmentést kérjenek a gyerekeiknek az ilyen oktatás alól.

Korábban írtuk:

Candy Licious, egy úgy nevezett drag queen olvasott fel “meséket” 5 éves, és annál idősebb gyermekeknek az idei Vienna Pride-on. Történetei témája az identitás és nem között húzódó határvonal volt. A szervezők elmondása szerint

“a felolvasás után a gyerekek a nemről, a barátságról és a szerelemről szóló sztereotípiákról, klisékről fognak elmélkedni.”

A rendezvény tárgyaként szolgáló “mesekönyvek” a következők voltak: Julian feiert die Liebe (Julian ünnepli a szerelmet); Julian ist eine Meerjungfrau (Julian egy sellő); Der verliebte Koch (A szerelmes szakács). A leszbikus “házaspár” esküvőjétől a “rossz testben rekedt” fiún át a “szerelmes” deviáns szakácsig minden terítékre került.

Fontos megemlíteni, hogy a Vienna Pride szervezői tavaly célszerűnek tartották már a 3 éves gyerekek agyát mosni az LMBTQP-propagandával, akkor épp az online tartott Drag Queen Story Hour-ral. Minél hamarabb vágják el a gyermekeket a normalitástól, annál jobban beállíthatják maguk mögé őket…

Íme néhány kép a bécsi program felolvasójáról:

A Drag Story Hour az Amerikai Egyesült Államokból gyűrűződött be Európába, ahol már nemcsak könyvből olvasnak fel, hanem szexualizált táncokra tanítják a gyerekeket, sőt bizonyos esetekben arra kérik őket, hogy “játszadozzanak” a drag queen testével. Egy texasi eset alkalmával kiderült, hogy

a programot vezető deviáns igazából szexuális bűnöző volt, aki egy 8 éves kisfiút bántalmazott.

Wisconsinban is történt hasonló, ott a 38 éves Brett Blomme, a Cream City Foundation, egy wisconsini székhelyű LMBTQP-lobbicsoport bírója és egykori elnöke jelent meg többször a Drag Queen Story Hour szponzoraként, akit

gyermekpornográfia (27 videó és kép) birtoklása és terjesztése miatt tartóztattak le.

2021 decemberében Blomme-t kilenc év börtönbüntetésre ítélték, szabadulása után további 20 évig megfigyelés alatt lesz.

Egyre durvább lépéseket tesz az LMBTQP-lobbi a gyermekek megrontásáért az Egyesült Államokban

Halloween a Disney-nél: Drag queenek “érzékenyítik” a gyermekeket

(V4NA és Reitschuster.de nyomán Szent Korona Rádió)