Halloween a Disney-nél: Drag queenek “érzékenyítik” a gyermekeket

A Disney számos alkalommal bebizonyította, hogy határozottan kiáll az LMBTQP-propaganda mellett, és azt a gyermekek körében gátlástalanul terjeszti. Most Halloween alkalmából rémisztgetik a gyerkeket: drag queenek olvasnak fel meséket nekik.

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió Jobbklikk oldala >>>
Csatlakozz!

A virtuális eseményen a Disney-dolgozók gyermekeinek tartanak “érzékenyítő” kurzust azok a drag queenek, akiket a vállalat pozitív személyiségük és divatos megjelenésük miatt igazi példaképeknek tart.

Az egyik alkalmazott több kollégájával együtt már jelezte, hogy nem tartja helyesnek az ilyenfajta programokat, mivel sokan nem értenek egyet azzal, hogy gyermekek számára népszerűsítsék a transzneműséget. A dolgozó kiemelte, hogy ugyan az eseményen való részvétel nem kötelező, de sokan már azon is felháborodtak, hogy egyáltalán létrejöhetett.

Nem ez az első alkalom, hogy a Disney a devianciát igyekszik közvetíteni. Az év elején a Disney+ nevű streamingplatformon LMBTQP-koncertet tartottak, amelyen többek között fellépett Nina West drag queen is. A vállalathoz tartozó Hulu pedig hamarosan egy transznemű tinédzserekről szóló sport tematikájú dokumentumfilmet vetít a felületén.

Nina West drag queen fellépése a Disney-nél

(Origo nyomán Szent Korona Rádió)

A hagyományos családmodell a Disney-nél továbbra sem divat

A Disney teljes hátszéllel az LMBTQP propaganda mellé áll

Tovább ostromolja a gyermekeket a Disney: pride ruhakollekciót dobtak piacra