Hazugságokat gyártott az ukrán ombudsman, hogy fegyvereket küldjön a Nyugat

Tömeges nemi erőszakot hajtottak végre fiatalkorúakon orosz katonák, s meg is csonkították áldozataik nemiszervét, mielőtt megölték őket, s több ukrán állampolgárt is deportáltak. Mindezeket Ljudmila Deniszova ukrán emberjogi biztos állította hónapokon keresztül. Most kiderült, hogy semmi kézzelfogható bizonyítékkal nem rendelkezett, csupán a fegyverszállítmányok mennyiségének növelésének céljából terjesztette hazugságait. Zelenszkij kormánya pedig teljes mértékben rá hárítja a felelősséget, ahogy a klasszikus mondja, “a forradalom felfalja saját fiait”. 

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Miután kezdtek a kis meséi egyre izzadságszagúbbak lenni, Zelenszkijék úgy döntöttek, hogy leváltják Ljudmila Deniszovát. Próbálták ezt tenni minél csendesebben, de előbb egy ukrán sajtóbotrány robbant be, s az elmúlt napokban a nyugati médiák is elkezdték lehozni a hírt. Igaz, csak szórványosan, hiszen ha nyilvánosságra hoznák Ljudmilla szavait, akkor több ezer oroszellenes, etnicista, kollektívan megbélyegző cikkhez kellene helyesbítést írni.

Demiszova is elismerte, hogy hazudott, saját védelmére, hogy miért terjesztett valótlanságot, s miért démonizálta az oroszokat csupán annyit hozott fel, hogy ezektől remélte a nyugati fegyverutánpótlások mennyiségének növekvését. Értjük!? Miután volt pofája büszkén felvállalni – már több mint egy hete -, hogy átverte az egész nyugatot, még mindig özönlenek a szállítmányok a lépre csalt országokból. Érdekes módon a globalista háttérhatalom bábállamának orbitális hazugságát nem érzi senki úgy, hogy el kellene ítélni, s ennek fényében felülbírálni az európai politikát Ukrajnával szemben.

Az emberjogi biztos egy esetet is kiemelt, ahol hazugsággyára kellő eredményt ért el:

“El tudják képzelni, hogy amikor az olasz parlament nemzetközi ügyek bizottságában beszéltem, unottságot tapasztaltam a hallgatóság részéről. Azért beszéltem a szörnyű dolgokról, hogy valami módon rávegyem őket az Ukrajnának és az ukrán népnek szükséges kedvező döntés meghozatalára.”

Konkrét példaként elmondta, hogy az Öt Csillag Mozgalom olasz politikai párt eleinte ellenezte a fegyverszállítást Ukrajnának, de a beszéde után a párt egyik vezetője hajlandónak mutatkozott támogatni az Ukrajnába irányuló fegyverszállítást.

Elvtársai természetesen azonnal elfordultak tőle. Pavlo Frolov ukrán parlamenti képviselő azzal vádolta meg Deniszovát, hogy olyan dezinformációkat terjesztett, amelyek “kárt okoztak Ukrajnának”. Felrótta az ombudsmannak a “részletekbe menő, természetellenes szexuális bűncselekményekre és a megszállt területeken elkövetett gyermekek szexuális zaklatására vonatkozó nem megalapozott kijelentéseket”.

Ezek után elhihetünk még bármit is Ukrajnának? Most sorozatos hazugságaikra derült fény, tegnap a Barátság kőolaj vezetéket próbálták felrobbantani. S amíg a Nyugat továbbra is minden gátlás nélkül halmozza el őket pénzzel, fegyverrel; amíg az Európai Unió miattuk dönti romba gazdaságát, addig ők folyamatos hazugságaikkal tesznek lóvá nemzeteket.

(Ma7, BitcoinBázis és Slovenia Posts nyomán Szent Korona Rádió) 

A New York Times is megerősítette, hogy ismét kegyetlenkedtek az ukránok (sokkoló felvétel!)

Katonai elemző cáfolja a bucsai vérengzés orosz érintettségét?

“Köpünk Ukrajna területi integritására” – XXI. Trianon Felvonulás (beszédekkel frissítve)