Videó: Tömegverekedés tört ki a kiilleszkedettek között Budapesten, még a boxer és a baseball ütő is előkerült

A kép illusztráció.

Alig két hete az erzsébetvárosiaknak nem volt éppen nyugodt estéjük. Tömegverekedés tört ki két társaság között, mely közben még lövések is dördültek. A nyomozás kezdetét vette, reméljük, hogy ezúttal igazságosan, és kellő szigorral járnak el.

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Egy 25 és egy 23 éves férfi valamint élettársaik közötti konfliktus okán május 15-én éjszaka a két páros részéről többen összegyűltek egy VII. kerületi társasház előtt, ahol először veszekedés, majd verekedés tört ki. Ennek során a 25 éves férfi egy gáz-riasztó fegyverrel több lövést adott le, de azzal nem okozott sérülést. Ezalatt a 23 éves férfi társaival – néhányuk a kezében baseball ütőt vagy boxert tartva – a másik társaságra támadt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VII. kerületi Rendőrkapitánysága az ügyben csoportosan és fegyveresen elkövetett garázdaság bűntette, valamint zaklatás bűntette miatt nyomoz. Az ügyben jelenleg 5 gyanúsított van. A 25 és a 23 éves férfi esetében a gyanú szerinti bűncselekmények elkövetését a köztük és a barátnőik közötti személyes ellentét, féltékenység motiválta. Mivel a konfliktus közöttük fennállhat, kiújulhat, ezért rendeltek el bűnügyi felügyeletet és távoltartást.

Mentősökre támadtak ismételten a cigányok

Videó: Ferencvárosban és Kecskeméten verekedtek a kiilleszkedettek – vádat emeltek ellenük

(HVG nyomán Szent Korona Rádió)