A pedofil megerőszakolta, majd megfenyegette, hogy megeteti a kutyájával

Az anya jó barátja volt az a tatai férfi, aki többször is vigyázott a 9 éves kisfiára, majd kihasználta, bizalmába férkőzött, és többször is megerőszakolta. A több hónapig tartó szexuális bántalmazás következtében a gyermek pszichésen maradandóan sérült. 

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

A férfi és a gyerek anyja barátok voltak. Az asszony kérésére a férfi 2018 októberétől 2019 márciusáig többször vigyázott a fiúra, aki megkedvelte, mivel mindig vitt neki ajándékot, amit a férfi ki is használt. Többször megerőszakolta.

Az esetek után azzal fenyegette a fiút, hogy ha bárkinek elmondja, hogy mi történt, akkor megeteti a kutyájával.

A fiú ettől megijedt és szégyellte is magát, ezért nem szólt senkinek. Végül 2020 májusában az anyjának mégis beszélt arról, mit tett vele a férfi, aki ezek után feljelentést tett a rendőrségen. A férfi elmenekült Tatáról, de a rendőrök 2020 decemberében elfogták.

A történtek a kisfiú teljes személyiségfejlődésében súlyos elakadást okoztak, tavaly január óta nevelőszülőknél él.

Első fokon a bíróság a férfit folytatólagosan elkövetett szexuális erőszak miatt 8 év fegyházbüntetésre ítélte, valamint eltiltotta minden olyan tevékenységtől, ahol gyerekekkel foglalkozhatna. Az ítélet ellen az ügyészség súlyosításért fellebbezett, a férfi és a védője pedig felmentésért. Másodfokon, a Győri Fellebbviteli Főügyészség is az ítélet súlyosítását javasolja, mert megítélésük szerint az elsőfokú ítélet indokolatlanul enyhe.

“Bátran mutasd meg a szép oldalad” – még mindig nem tiltották a pedofíliát normalizáló csoportot

Nem célja az LMBTQP közösségnek a pedofília legalizálása, de egyre jobban érzékenyítenek az irányukba

(Origo nyomán Szent Korona Rádió)