Tipikusan Borsod: kisfiút és kislányt erőszakolt a 15 éves kiilleszkedett

A kép illusztráció.

Egy 15 éves fiú követett el szexuális erőszakot egy vele együtt lakó 4 éves kisfiún és egy 6 éves kislányon a nevelőszüleinél egy Borsod megyei településen.

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Jogg Zsolt, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Főügyészség szóvivője elmondta, hogy a pszichológusi szakértői vélemény szerint a szexuális erőszak bűntettével vádolt fiatal a korához képest kevésbé tudja kontrollálni a szexuális késztetéseit, de ez nincs kihatással a belátási képességeire, azaz beszámítható. Szerencsére most nem sikerült eltussolni az ügyet azzal, hogy ráfogják, hogy fogyatékos, viszont úgy látszik, megint bepróbálkoztak vele.

A fiú beismerte a bűncselekmény elkövetését, de a tettére nem adott különösebb magyarázatot.

A 15 éves fiú egy nevelőszülői háztartásban élt a 4 éves kisfiúval és a 6 éves kislánnyal. A vádhatóság szerint 2020. június közepén a vádlott a délutáni alvásidőben bement a kislány szobájába, és szexuális cselekményt követett el a gyermek sérelmére.

Néhány héttel később egy délelőtt átment a kisfiú szobájába, és az ő sérelmére is szexuális cselekményt végzett, majd azt mondta neki, hogy a történtekről ne beszéljen senkinek sem.

A gyermek ezt megígérte, azonban másnap, amikor alváshoz készülődött, “nagymamájának” elmondta, hogy mi történt vele. aki erről tájékoztatta a nevelőszülőt, aki kikérdezte őt, így szerzett tudomást a gondozásában lévők sérelmére elkövetett szexuális erőszakról.

Az ügyészség nem szándékozik megfelelően fellépni, ugyanis csak próbaidőre felfüggesztett fiatalkorúak börtönében letöltendő szabadságvesztést kért a fiatalra pártfogó felügyelet egyidejű elrendelésével. Emellett arra is indítványt tettek, hogy tiltsák el a kamaszt minden olyan foglalkozástól, és tevékenységtől, ahol 18 év alatti személlyel kapcsolatba léphet.

Miskolc: 13 éves lányt kényszerítettek prostitúcióra és erőszakoltak meg

Cigányok között: “Várandós” cigánylányt erőszakolt meg (?) kétszer a “párja”

(RTL.hu nyomán Szent Korona Rádió)