Ismételten megúszhatja a börtönt egy késelő migráns Németországban

Nyugat-Európából több olyan eset is napvilágot látott már, ahol nem ítélték börtönbüntetésre a többszörös bűncselekményeket, akár gyilkosságokat elkövető migránsokat, mert liberális jogvédőik bebizonyíttatták róluk, hogy nem beszámíthatóak. Újabb ilyen eset történt, ezúttal Németországban. 

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra… 

Egy iraki migráns több embert is megkéselt a németországi Aachen közelében, csak a szerencsén múlt, hogy az egyik utasnak és egy szabadnapos rendőrnek sikerült lefegyvereznie. A támadó azóta se került előzetes letartóztatásba – annak ellenére hogy már egy ideje a hatóságok látókörében mozgott a radikális nézetei miatt. Kiderült, hogy a férfi a 2015-ös menekülthullám során vándorolt be Németországba. Azóta több személyazonosságot is felvett, így a személyes adatai és az állampolgársága is sokáig tisztázatlan volt. Letartóztatás helyett azonban inkább egy pszichiátriai klinikára utalták be, a hatóság szerint ugyanis a támadó mentális betegségben szenved, és valószínűnek tartják hogy emiatt támadta meg az utasokat.

Ez egy bevett szokás már nyugaton, több ok miatt is. Egyrészt, nem kell bevallani, hogy kudarcba fulladt a migrációs politika, mert így rá lehet fogni mentális betegségére, másrészt a migránst sem kell kitoloncolni, hanem élheti tovább veszélyeztető életét az adott országban, harmadrészt a közfelháborodás csillapítására is igen jó indok a szellemi problémákra való hivatkozás.

Ugyanerre hivatkozva mentettek fel korábban egy szomáli migránst, aki 3 nőt ölt meg, és a nizzai 86 halált okozó gázolót is.

Fekete-Afrikából érkezett migráns gyújtotta fel a nantes-i katedrálist

Ukránul beszélni nem tudó “ukrajnai” cigányok lepik el München városát

(V4NA nyomán Szent Korona Rádió)