Nem használták a semleges névmásokat, most szexuális zaklatással vádolják őket

Három wisconsini fiú ellen szexuális zaklatás miatt emelt vádat középiskolájuk, mert azzal vádolták őket, hogy helytelen nemi névmást használtak egy diáktársukra. Az LMBTQP lobbi szerint már nem csak homofóbia a normalitás kimondása, hanem egyenesen szexuális zaklatás.

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

“Kaptam egy telefonhívást az általános iskola igazgatójától, amiben előre figyelmeztetett; tudatta velem, hogy kapni fogok egy e-mailt, amelyben szexuális zaklatás vádjával vádolják a fiamat.”

– mondta Rosemary Rabidoux, az egyik vádlott szülője a Fox 11 Newsnak a múlt héten.

“Azonnal sokkot kaptam. Arra gondoltam, hogy szexuális zaklatás? Ez nemi erőszak, ez nem helyénvaló érintés, ez vérfertőzés.”

– folytatta Rabidoux. “Mit tett a fiam?” De Rabidoux egyik aggodalmáról sem volt szó. Ehelyett a 13 éves fiát, Bradent azzal vádolták, hogy helytelen névmással szólított meg egy másik diákot a Kiel Middle Schoolban.

“(A vizsgálatot végző igazgató) azt mondta, hogy állítólag szexuális zaklatással vádolják, mert nem a megfelelő névmásokat használta. Azt hittem, hogy ez nem igaz. Azt gondoltam, hogy ez csak egy vicc – egyiknek semmi köze a másikhoz.”

– mondta Rabidoux.

Most a fia és két másik fiú ellen az iskolai tisztviselők vádat emeltek a törvénysértés miatt, miközben az ügyvéd szerint nem történt semmi jogellenes.

A szóban forgó incidens állítólag márciusban történt, amikor egy diák bejelentette, hogy a “they” és a “them” megjelölést részesíti előnyben, de Rabidoux szerint a fia csupán kiállt az egyik barátja mellett.

Az egyik fiúra rákiabáltak, hogy használja a “megfelelő” semleges névmásokat, majd nem túl szép szavakkal illette. A fiú visszahúzódó természete miatt viszont nem mert reagálni a történtekre.

A fiú végül megvédte barátját, és azt mondta: Nem kell a semleges névmásokat használnia, alkotmányos joga, hogy ne használja, nem kényszerítheted arra, hogy kimondjon dolgokat.

Az anya az ABC 2 Newsnak elmondta, hogy az új névmási preferencia, miszerint a “nembináris” nemi indentitású emberekre semleges jelzőket kell használni, is zavart okozott a fiának, ezért arra utasította, hogy helyette csak a nevükön szólítsa meg a diákot.

Már a “fiús” és “lányos” színeket is kivetette az LMBTQP-lobbi a gyerekjátékok reklámjaiból

Ahol következetesen betartatják a törvényeket – Kirúgták az LMBTQP lobbista tanárt Floridában

(888.hu nyomán Szent Korona Rádió)