Börtönné változtatják Kínában a Covid fertőzöttek otthonait

Kínában a kommunista diktatúra arca a Coviddal kapcsolatos megoldások esetén is jelentősen kitűnik. Nem ritka, hogy kisgyermekeket szakítanak el erőszakkal hetekig szüleiktől, vagy hogy időseket vegzálnak, akik egyébként fel is gyógyultak, mire kiérkeztek hozzájuk. 

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Kína Hebei tartományának egyik kisvárosáról tettek közzé újabb videókat, ahol a helyi pártvezetés igen komolyan vette a karanténszabályok betartatását. A megfelelő ellenőrizhetőség miatt arra utasították a lakosokat, hogy adják le lakáskulcsaikat, így bármikor betoppanhatnak hozzájuk az ellenőrök. Sok állampolgár azonban nem díjazta ezt a megoldást, ezért őket egészen egyszerűen bezárják otthonaikba.

Lényegében börtönné alakítják a panellakásokat, ahonnan csak az ablakon át, a mélybe lehet távozni. A South China Morning Post hongkongi lap videóján is látszik: “szakemberek” keresik fel a nem együttműködő kínai állampolgárokat, és a bejárati ajtók elé acélékeket vagy betonba fúrt acélrudakat helyeznek el, így képtelenség kinyitni az ajtót, már ha az kifelé nyílik. Gondosan ügyeltek arra is, hogy még véletlenül se lehessen esetleg leakasztani az ajtókat. Ha az ajtó befelé nyílik, akkor azt a módszert választották, hogy a kilincset egy erős dróttal az ajtókeret mellé, a falba fúrt acélkallantyúhoz erősítették.

A kényszerítést ha minden igaz, a Kommunista Párt beszüntettette, ugyanis még egy olyan terrorban tartott és agymosott társadalomban is népharagot váltott ki az eset, mint Kína. Egy ilyen kirívó esetet pedig nem tudtak eltussolni. A legtöbben egyébként azt kifogásolták, hogy életveszélyes az intézkedés, ugyanis ha tűz üt ki a lakásban, nincs onnan menekvés, a beteg elevenen elég otthonában. Vajon akkor is azt írnák a halotti jelentésre, hogy a Covid szövődményeibe halt bele?

A lehető legtöbb gyerek megrontása a Kínában megnyitott klinika célja

Kínában megvalósult a gondolatrendőrség: teljesen átszövi a digitális megfigyelés az ujgurok életét

(Index nyomán Szent Korona Rádió)