Feljelentették, mert “feketére festette magát”, de kiderült, hogy tényleg az

Egy néger DJ-t rasszizmussal vádoltak, amiért feketére maszkírozott arcot viselt az arizonai PTA rendezvényén. Kicsit túl lett tolva ez a BLM kedves Amerika…

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra… 

A néger DJ, akit azzal vádoltak, hogy feketére festette az arcát az arizonai szülői-tanári szövetség buliján az iskolai körzet illetékeseinek, elmondta, megdöbbent, miután tudomást szerzett a vádakról.

Jill Lassen és Stuart Rhoden, akik a sokszínűséget hirdetik a Scottsdale Egyesített Iskolai Körzetben, panaszlevelet nyújtottak be, miután összetévesztették az 56 éves DJ Kim Koko Huntert egy fehér emberrel.

“Az esemény… a 70-es évek diszkója volt. Diszkófelszerelésben voltam… 56 éves vagyok, tehát ismerem ezt a területet. Szóval én azt gondolotam, csináljuk meg. Figyelj, még a görkorcsolyámat is vittem. Annyira készen álltam. Trapéznadrágban voltam, egész éjszaka zenéltem. Hatalmas energia volt bennem.”

– nyilatkozta a Foxnak az estével kapcsolatban a DJ.

Hunter elmondta, hogy pár nappal a buli után megdöbbent, amikor megtudta, hogy az arca feketére festésével vádolják.

Persze ezek után a feljelentést tevő pár rögtön bocsánatot kért a férfitól, majd először azzal próbálták magukat menteni, hogy összetévesztették a DJ-t egy fehér, tényleg feketére festett arcú férfival, majd pedig azt is megemlítették, hogy szerintük a fekete férfi használt valamiféle festéket, amitől még sötétebb lett a bőre.

Manapság elég sötétre festenünk arcunkat és máris rasszistának hívnak. Egyre többször dobálóznak ezzel a jelzővel, amivel azt érik el, hogy a fehér ember fél bármilyen megnyilvánulástól a feketék pedig továbbra is rasszisták maradhattak, mert szerintük az “nem olyan”. Ezúttal pedig pont az képez iróniát, hogy az “emberi jogi védők” azzal, hogy rasszizmust kiáltottak, végül saját magukat tették vele rasszistává.

Fehér nőt próbált megerőszakolni a néger egy bevásárlóközpontban

Indiántánc imitálása miatt függesztettek fel egy fehér tanárnőt Kaliforniában

(Mail Online nyomán Szent Korona Rádió)