Indiántánc imitálása miatt függesztettek fel egy fehér tanárnőt Kaliforniában

Kényszer-szabadságra küldtek el egy kaliforniai tanárnőt, miután felvétel készült róla, ahogy egy indiántáncot utánoz. A felvételek ezek után hamar felkerültek a világhálóra. Az iskola igazgatása csütörtökön közleményben erősítette meg az esetet, megjegyezve, hogy a tanárnőt az ügy kivizsgálása alatt felfüggesztették.

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió Jobbklikk oldala >>>
Csatlakozz!

Egy napokban az internetre fekerült felvételen látható, amint egy tanárnő papírtollakból készült fejdíszt visel, miközben táncol és ugrál az osztályteremben, azt skandálva, hogy “SohCahToa”, ezzel a módszerrel akarta játékosabbá tenni a trigonometria három fő függvényének, a szinusznak, a koszinusznak és a tangensnek a megtanulását. Az érzékenyítésen átesett diákok viszont ahelyett, hogy értékelték volna a kreatív tanítási módszert, sokkal inkább felháborodtak ezen.

Az osztály egyik indián tanulója rögzítette titokban a tanárt az őslakosokat imitáló táncát, majd jelentette is, hogy az ő érzékenységét mennyire sértette a fehér tanár “gúnyolódása”.

Az üggyel kapcsolatban Kalifornia első megválasztott indián képviselője is felszólalt, miszerint teljes mértékben elítéli a John W. North középiskolában a történteket. Szerinte a tanár viselkedése rendkívül helytelen és sértő volt.

Néhány hete a szélső liberális vezetés Kalifornia államban kötelező tárggyá tette az “etnikai tanulmányokat” a középiskolákban. Ebbe természetesen csakis a színes bőrűek által képviselt “értékek” tartoznak bele, a fehérekről maximum bűntudatkeltés szintjén lehet tanulni.

 A Riverside Egyesített Iskolai Kerület vezetősége azt nyilatkozta, hogy a szerintük ez a viselkedés teljesen mértékben elfogadhatatlan és sértő ábrázolása a hatalmas és kiterjedt indián kultúráknak és gyakorlatoknak, és a tanárnő tettei nem képviselik kerület értékeit. A Riverside Egyesített Iskolai Kerület értékeli a sokszínűséget, a méltányosságot és a befogadást, és nem nézi el az ezen értékekkel ellentétes viselkedést.

Amerikában már tanárokat rúgnak ki normalitáspártiságuk miatt

Már az óvodásokat sem kíméli a baloldali propaganda

(Magyar Jelen nyomán Szent Korona Rádió)