„Miatyánk, aki az anyánk vagy” – Így “imádkoznak” a degeneráltságukat másokra erőltető genderlobbista svájciak

Az LMBTQP lobbi kezdi elérni Szentségeinket, ezzel vallásgyalázást elkövetve. Legújabb mániájuk, hogy a Jóistent nem szabad férfiként ábrázolni, férfi névelővel kimondani vagy leírni, de még a Miatyánk megfogalmazás sem elég polkorrekt az érzékenységüknek.

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Teljesen ellentmondásos módon próbálja megváltoztatni és ezzel megszentségteleníteni az Istenábrázolást néhány svájci református lelkész, akiknek a célja, hogy a férfiként való megjelenítés, a férfi névelők használata  és a Miatánk megszólítás teljesen eltűnjön a vallásból.

Az LMBTQP emberek érzékenységére és a nők egyenjogúságára hivatkozva sikerült teljesen szembefordulniuk a bibliával, hiszen, mint tudjuk Isten Ádámot teremtette a saját képére, tehát nem értjük mi a probléma férfiként való megjelenítéssel.

A svájciak már a mennyek országába sem juthatnak be máshogy, mint gendersemlegesen.

Laurence Mottier, a társaság vezetője úgy látja, „tűrhetetlen, hogy bizonyos személyek könnyebben állhatnak Isten elé, mint mások. Isten előtt mind egyenlők vagyunk, bármi is legyen a nemünk, a társadalmi osztályunk, a szexuális orientációnk vagy az élettapasztalatunk”. Mottier szerint a szent szövegek és az egyházi nyelvhasználat jelen állapotában nem alkalmas arra, hogy a nők magukra ismerhessenek benne, és integrálhassák a hitéletükbe női mivoltukat, hiszen Isten jelenleg kizárólagosan férfialak.

Több szempontból is aggályos ez a nézőpont, hiszen annak, hogy Isten előtt mindenki egyenlő, amit egyébként szintén folyamatosan félreértelmeznek, mi köze ahhoz, hogy hogyan akarják önkénesen megszólítani az Urat, másrészt mivel nem ember, és nem teremtmény, miért kell lealacsonyítani, emberként kezelni és meggyalázni azzal, hogy LMBTQP személyekhez hasonlítgatják. Ebből is látszik, hogy ismét csak a felforgatás és a normalitással való szembefordulás a valódi oka cselekedeteiknek.

A kezdeményezésre a svájci református egyház is nyitottnak bizonyul, akik így nyilatkoztak: „érdeklődéssel figyeljük genfi tagegyházunk belső diskurzusát, mert társadalmilag releváns témáról van szó”.

Ismerve a nyugaton uralkodó körülményeket az egyházi felsőoktatás is be fog hódolni a hullámnak, főleg ha olyan tanárok vannak jelen, mint a berni egyetem teológiaprofesszora Magdalena Frettlöh, aki már most is felváltva „die Gott”, „der Gott”, illetve „das Gott” néven szólítja meg Teremtő Urát, azaz egyszer női, egyszer férfi, egyszer pedig semleges névelőt használ.

„A Miatyánkra is vannak már genderérzékeny megoldások, például: Miatyánk, aki az anyánk vagy”

– tette hozzá az elvetemült “lelkésznő”.

Hevesen támogatja az elképzelést a svájci református egyház nőtagozata is. „Ha csak Úrnak vagy Atyának nevezzük Istent, és hatalmat, erőt kötünk hozzá, az akaratlanul is több hatalmat ad a férfiak kezébe a mindennapi életben” – vallja Gabriela Allemann, a nőtagozat elnöke, aki maga is váltogatja a férfi és női névmásokat, mikor Istenre hivatkozik, de néha egyszerűen csak „az élet forrásának” vagy „isteni erőnek” nevezi, genderrel való bajlódás nélkül.

A svájci Zöldek nemzettanácsi képviselői lelkesen támogatják az ügyet és szerintük a patriarchális struktúráikat is meg kell kérdőjelezniük és át kell beszélniük”, ismét emberként kezelve ezzel a Teremtőt.

Philipp Matthias Bregy, a Középpárt nemzettanácsi képviselője ugyanakkor figyelmeztet, nem érdemes összekeverni a nyelvtani nemet a biológiaival, hiszen „számomra a Föld sem magától értetődően egy női dolog csak azért, mert női névelővel rendelkezik”, azonban ők sem mutatnak valódi értékeket, hiszen szerinte „mindenkinek szabadságában áll azt érteni Isten alatt, amit csak akar, akár öreg fehér férfit, akár fiatal, sötétbőrű nőt, akár egyáltalán nem emberi alakot”, tovább erősítve ezzel a genderlobbi vallásgyalázást bemutató térnyerését.

Svájcban egyébként az időszakban felgyorsultak az események genderfronton, január végén derült ki egy Luzern kantonbeli 64 éves férfiról, hogy csak azért vallotta magát nőnek, mert a nőket az országban egy évvel korábban nyugdíjazzák, mint a férfiakat – ő pedig nem kívánt 65 éves koráig várni. A nemváltás pusztító és megjósolható következményei Svájcban is egyre gyakoribbá váltak, egyre több “férfi” vallja magát nőnek, hogy kíbújhasson a sorkatonai szolgálat kötelezettsége alól, vagy hogy magasabb özvegyi nyugdíjban részesülhessenek.

A nőknek egyébként jóval magasabb nyugdíj jár a a megözvegyült nőknek, mint a férfiaknak, amit természetesen rendjén is van, de ha már ennyire kardoskodnak a liberálisok és feministák az egyenjogúság és a patriarchátus eltörlése mellett, szerintük ezt az összeget nem kellene egységesíteni?

Hányinger, giccs, ukrán-imádás – Nápolyban megfestették a “kijevi Madonnát”

Még, hogy nincs lobbi: A Háttér Társaság NVB-s bírsága marad, a többit visszavonta a Kúria

(Mandiner – Szent Korona Rádió)