Hányinger, giccs, ukrán-imádás – Nápolyban megfestették a “kijevi Madonnát”

A “kijevi Madonna” mostantól az egyik olaszországi katolikus plébánia pártfogója Nápolyban – olvasható az ukrán legfelsőbb tanács közösségi oldalán. Ez nem más, mint a vallás meggyalázása, Ukrajna koránt sem szent…

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Marina Szolomennyikova ukrán illusztrátor festett egy fénykép alapján a templom falára egy nőről és gyermekéről készült alkotást. A család a kijevi metróban bújt meg az orosz támadás elől, írja az Index. A festmény középpontjában egy női alak látható, aki a gyermekét szoptatja, köré glóriát festettek. A háttérben a kijevi metróhálózat is látható.

A festmény nem csak ukrán-imádás, hanem a katolikus egyház szentjeinek a meggyalázása is, hiszen ők a vallásért áldozták életüket, hogy később szentekként tekinthessenek rájuk az emberek. De most ezzel a festménnyel egy egyszerű nőt akarnak az ő szintjükre emelni, miközben ő semmi olyat nem csinált, ami miatt példa lehetne az emberiség számára, azon túl, hogy mentette a saját és gyermeke életét a háborúban. Ezért régen még nem járt glória, és ezután se kéne, hogy járjon.

Sivalkodik a 444 az ukrán propaganda megkérdőjelezése miatt – De hogy jönnek ide a pedofilok?!

Szájbarágó az Ukrajna területén zajlódó amerikai-orosz háború kapcsán

(Kurucz.info nyomán Szent Korona Rádió)