Gyászjelentés: a Jobbik halott

Novák Előd, a Mi Hazánk Mozgalom alelnöke a Jobbik XI. kerületi irodájára tűzött ki fekete zászlót. A helyszínen tájékoztatót is tartott, melyben úgy fogalmazott, pártja saját halottjának tekinti a Jobbikot. 

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra… 

Novák Előd a Jobbik XI. kerületi irodája előtt tartott tájékoztatón úgy fogalmazott: a Mi Hazánk mostanra otthont teremtett a nemzeti radikális szavazóknak, ezért hazavárják őket. Jelezte: parlamenti pártként is folytatják az utcai politizálást, legyen szó az ország legnagyobb majálisának megszervezéséről – amelyet az egykori jobbikos hagyományt folytatva idén is megtartanak az Óbudai-szigeten –, szivárványos zászló leszedéséről, vagy a gyászlobogó kitűzéséről figyelemfelhívó jelleggel. A Mi Hazánk alelnöke, miután fekete zászlót helyezett el a Jobbik-iroda bejárata fölé, Jakab Pétert, a párt elnökét “politikai hullának” nevezte, aki – mint mondta – a lemondás helyett magával rántja pártját is, melynek “nem maradt szavazótábora, valamint elvei és programja sem”.

“A balliberális szivárványkoalíció által kinyilvánított közös program ugyanis azt jelenti, hogy a Jobbik mára már nem képvisel semmilyen önálló gondolatot. A Jobbik az SZDSZ-nél is nagyobb árulója lett a rendszerváltásnak, miután szintén összeolvadt az MSZMP jogutódjával. Holott alapító nyilatkozatuk szerint a Jobbik elsődleges feladata a kommunista utódpárt és a vele összefogott szélsőséges liberálisok eltávolítása lett volna a hatalomból”

– mondta a dokumentumból idézve. Novák Előd kiemelte: a Mi Hazánk Mozgalmat éppen azok alapították, akik ezzel a köpönyegforgatással szembeszálltak a Jobbikban. Eredményes építkezést és sikeres kampányt folytatva pártjuk a nemzeti radikális tábor gyűjtőhelye lett stabil szavazótáborral és egy markáns programmal – tette hozzá.

Így távolította el Novák Előd a szivárványos rongyot a Városházáról – előállították érte

“Gárda már nincs, cigánybűnözés még van!” – Novák a történelemhamisító cigány darab ellen tiltakozott

(Pesti Srácok nyomán Szent Korona Rádió)