Be fogjuk tartatni az LMBTQP szervezetekkel a törvényeket! Jogerőre emelkedett az NVB által kiszabott büntetés

Ahogyan arról korábban beszámoltunk, a Nemzeti Választási Bizottság több ügynökszervezetet is megbírságolt, ugyanis jogellenesnek ítélték az érvénytelen népszavazásra való buzdítást. A Háttér Társaság fellebbezést nyújtott be, de a Kúria azt elutasította, így a büntetés jogerőre emelkedett. 

Kövesd nyomon a Szent Korona Rádió híreit Telegramon is!
Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Az ügynökszervezetek jogsértése miatt beadványokat nyújtott be a HVIM több vezetője, az NJSZ, a Mi Hazánk Mozgalom és Budaházy Edda is. A Bizottság az április 8-i ülésén hozott határozataiban megállapította a jogsértést, és a HVIM alelnök Kónyi-Kiss Botond (a Mi Hazánk által megbízott NVB tag) és más tagok indítványainak helyt adva három esetben elrendelte a maximális, esetenként 3 millió Ft-os bírság kiszabását. Így a népszavazás érvényességét aláásó legfőbb bűnösök, a Háttér Társaság és az Amnesty International Magyarország 3-3 millió forintos bírságot kapott.

A mind közül legveszélyesebb Háttér Társaság fellebbezést nyújtott be, melyet a Kúria vizsgált meg, míg a különböző balliberális portálok arról kezdtek cikkezni, hogy a kormányzat hülyét csinált magából a büntetés kiszabásával. A tegnapi napon azonban teljes győzelem történt, Kónyi-Kiss Botond (HVIM alelnök), mint a Mi Hazánk delegált NVB-s tagja elsőkézből nyújtott információkat az esetről Facebook oldalán.

A történtek több szempontból is üdvösek, ugyanis a Háttér Társaságnak be kell fizetnie a maximális bírságot (3 millió forint), amiért súlyosan jogsértő módon érvénytelen szavazásra buzdított a gyermekvédelmi népszavazáson. A Nemzeti Választási Bizottság és a Kúria most kiemelten jó példát mutatott azáltal, hogy nem hátráltak meg az NGO szervezetek nyomása előtt. Továbbá ezzel az ítélettel:

Vége van annak az időnek, hogy a genderszervezetek azt higgyék, nekik mindent szabad. Be fogjuk tartatni velük a jogszabályokat, és kifüstöljük őket az államszervezet túlérzékenyített területeiről!

– fogalmazott posztjában Kónyi-Kiss Botond.

Alább a Háttér Társaság fellebbezésének elutasításáról szóló kúriai határozatot láthatjátok Kónyi-Kiss Botond bejegyzésében:

(Szent Korona Rádió) 

Egészségügyi kockázat szabályozásának eltörlését lobbizta ki a Háttér Társaság – Magyarországot is kebelezi be az LMBTQP diktatúra?

A Háttér Társaság bosszú-lobbija – Ismét újraindították Barcsa-Turner Gábor LMBTQP zászlós ügyét