Széttéptek egy férfit a mérai cigányok által szándékosan szabadon engedett harci kutyák

Kómába esve küzd az életéért az a mérai férfi, akit a helyi cigányok – sunyiskodás miatt szabadon engedett – harci kutyái támadtak meg és marcangoltak szét.

Kövesd nyomon a Szent Korona Rádió híreit Telegramon is!
Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Április 11-én támadták meg a kutyák a szerencsétlen férfit a Borsod-Abaúj-Zemplén megyében található Méra településen. Az Encsi Rendőrkapitányság ismeretlen elkövetővel szemben indított eljárást.

Az RTL klub készített ugyan egy riportot a helyszínen a történtekről, de természetesen kimondani, hogy lányokat is futtató cigányok engedték szabadon a kutyákat nem lett volna túl PC.

 

De persze nem is az RTL-től kell várni az igazságot. A Kuruc.info helyi informátora így számol be az esetről:

A srácot személyesen ismerem, egy helyi fakitermelő vállalkozónál dolgozott, munkából ment haza. Bátyját kb. 10 éve leszúrták a cigányok, mert azt hitték, pénzt nyert a kocsmában.

A kutyákról pedig annyit: ezek mind harci kutyák. A cigányok tenyésztik, illetve harcoltatják, mert szerintük ebből van a pénz és a lányfuttatásból.

Nemsokára kutyaoltás. Ezért ők előtte elengedik a kutyákat, hogy ne kelljen fizetni érte. Most megtörtént a baj, és most azért engedik el őket, hogy a rendőrök ne tudják megállapítani, kié is volt a kutya.

A polgármesternek többször lett jelezve, de ő csak a maga hasznát keresi a faluban. Az volt a reakciója: majd a retkesek kutyáját az önkormányzat költségén beoltatja. Ez így “igazságos”!

Az áldozat jelenleg kómában és altatásban van, de csekély a remény az életben maradásra, a kutyák teljesen szétmarcangolták. Felépülni már biztosan nem fog.

Az ujjait teljesen lerágták, a fejébe többször beleharaptak, a belei kifordultak, a nemi szervét lerágták, a füle a fűben maradt. Ezek után csoda lenne, ha még rendes életet tudna élni…

Borsodi hangulatkép: rendőrökre támadtak, hogy kiszabadítsák a jogosan előállított “tesójukat”

Megvakította barátnőjét a drogos cigány, amiért elhagyta őt

(Kuruc.info – Szent Korona Rádió)