Borsodi hangulatkép: rendőrökre támadtak, hogy kiszabadítsák a jogosan előállított “tesójukat”

Egy bizonyos népcsoport elemei, a rájuk jellemző agresszióval támadtak rendőrökre Borsod megyében. Az erőszak oka, mint általában: a biztos urak végezték a dolgukat.

Kövesd nyomon a Szent Korona Rádió híreit Telegramon is!
Háborús, exkluzív anyagok, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Március 27-én reggel hívták ki a rendőröket egy borsodi faluban, csendháborítás miatt.

A rendőrök a háznál közölték a házigazdával, hogy szabálysértési eljárás lefolytatása miatt előállítják a rendőrkapitányságra. A férfi ezt tudomásul vette, majd beült a rendőrautóba

– írta a Police.hu.

Az ott tartózkodó két elem azonban sérelmezte az eljárás jogosságát és próbálták utasítani a rendőrüket, hogy szüntessék azt meg, majd arra bíztatták “tesójukat”, hogy szálljon ki az autóból.

Ezt követően mindkettőjük viselkedése, a tőlük megszokott módon agresszívvá vált. Egyikük neki támadt az egyik rendőrnek, míg társa a hátsó ajtót próbálta kinyitni, kiszabadítva ezzel az ott ülő férfit. Ezt a megtámadott biztos úr társa próbálta megakadályozni az ajtó csukva tartásával.

A két agresszív elem csak a rendőrök által rájuk kifújt könnygáz hatására hagyta abba a támadást.

A Debreceni Regionális Nyomozó Ügyészség elrendelte az elkövetők őrizetét, majd gyanúsítottként hallgatta ki a két férfit, akik természetesen mindketten tagadták a bűncselekmény elkövetését, hiszen mint tudjuk, ők mindig ártatlanok.

Az elkövetők gyanúsítása ellen benyújtott, és egyikük őrizet ellen benyújtott panaszát a Központi Nyomozó Főügyészség elutasította.

Na vajon mit ér, ha részegen betöröd egy rendőrautó szélvédőjét

Kettős mércével büntet a hatóság Kerepesen

(Index – Szent Korona Rádió)