Modern agyrém: már egzotikus húsokat is tenyésztenek laboratóriumokban

Mint korábban megírtuk, mindenféle kísérletezés zajlik, hogy mesterséges húsokat állítsanak elő az állatokat betegesen védő, de a húsevésről lemondani nem tudó embereknek. Ezek a kísérletek már ott tartanak, hogy különböző egzotikus állatok húsát készítik el az arra vágyóknak a levett DNS mintákból.

Kövesd nyomon a Szent Korona Rádió híreit Telegramon is!
Háborús, exkluzív anyagok, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Az Egyesült Királyságban pattant ki valaki fejéből az újabb hajmeresztő ötlet, hogy a növényi alapú hús, és a hétköznapi fogyasztóknál is jelenlevő állatok húsának mesterséges előállítása után készítsenek egzotikus állatok DNS-éből előállított húskészítményeket.

A Primeval Foods nem csak oroszlánból, de tigrisből, elefántból, zsiráfból és zebrából is készíteni szándékozik húsimitációt.

A cég egyértelműen a zöldhullámot meglovagolva hivatkozik arra, hogy sokkal környezetkímélőbb a természetességgel szembemenő húselőállítás. Ezt az ellentmondást használják reklámnak, hogy a hamarosan Londonban megvásárolható készítményeket minél többen vegyék le a boltok polcairól. Természetesen értjük, hogy napjaink állattenyésztésének rengeteg hátránya van, de erről is ugyan az a túlfogyasztást eredményező, a tradicionális élettel szembemenő modernitás tehet, aki elvárja az ehhez hasonló műtermékek elkészítését.

Éttermeket és gasztroeseményeket látogatnak, hogy kulináris élményeket szerezzenek, és a legtöbb eddig használt hús elérte a korlátait, nincs lehetőség a kísérletezésre.

– nyilatkozott a cég tulajdonosa, rejtve hivatkozva ezzel a bármi áron való élvezetek hajszolására és a természetességgel való szembefordulásra a műhúskészítés egyéb okaiként.

Mesterséges Nap és csirkedinoszaurusz, avagy a “tudomány” szatírája

Kamuhús, kamuélet, kamuvilág – Aki betegesen védi az állatokat az ne keressen kiskapukat a húsevésre

(Szent Korona Rádió)