Meg akarták lincselni az izraeliek saját belbiztonsági miniszterüket?

Izraelben az elmúlt napokban rendesen visszanyalt a fagyi. Ha egy nemzetet terrorban tartasz, az egyre radikálisabb lépésekkel fog válaszolni. Történt ez Izraelben is, ahol az elmúlt napokban több, halállal végződő támadást hajtottak végre a palesztinok. A zsidók belbiztonsági miniszterükön vezették le a feszültséget. 

Kövesd nyomon a Szent Korona Rádió híreit Telegramon is!
Háborús, exkluzív anyagok, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Tel-Aviv Bnei Brak nevű külvárosában feldühödött zsidó telepesek támadtak rá az izraeli belbiztonsági miniszterre.

A miniszter egy lövöldözés helyszínét tekintette meg, amikor a tömeg rátámadt. A társadalom egy része szerint ugyanis ő is felelős azért, hogy az izraeli biztonsági szolgálatok nem tudták megakadályozni az utóbbi napokban történt támadásokat.

A Bnei Brak kerületben egy palesztin fegyveres öt izraeli polgárt lőtt agyon, mielőtt a rendőrök vele is végeztek. A hétvégén pedig az Iszlám Állam terrorszervezethez tartozó palesztin fegyveresek lőttek le két izraeli rendőrt.

Mindeközben a jordániai király a muszlimok jogainak tiszteletben tartására szólította fel Izraelt, ugyanis az utóbbi hetekben, hónapokban többször is előfordult, hogy illegális zsidó telepesek az Al-Aksza mecsetnél provokálták az ott imádkozókat. Az idei Ramadán hónap közeledtével sokan ismét a tavalyi erőszak kiújulásától tartanak. Éppen ezért a jordániai király az elmúlt napokban az izraeli és a palesztin vezetőkkel tárgyalt a béke megőrzése érdekében.

(Orientalista.hu nyomán Szent Korona Rádió)

Egy gyermeket fejbe lőttek hanggránáttal, egy másikat brutálisan letepertek az izraeli rendőrök

A folyamatosan áldozati bárányként tetszelgő Izrael lépett fel ismételten agresszorként