A választások előtt egy héttel a Mi Hazánk oldalát elérhetetlenné tette a Facebook

Néhány nappal a választások előtt a Mi Hazánk oldala megint köddé vált – pontosan úgy, ahogy korábban az EP választások előtt, amikor a Zuckerberg-galaxisban a Mi Hazánk 2019-es listavezetőjének törölték a kétszázezernél is több követővel bíró közszereplői felületét.

Kövesd nyomon a Szent Korona Rádió híreit Telegramon is!
Háborús, exkluzív anyagok, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Az okokról ezúttal sem tájékoztatta az oldal adminjait a Facebook, sőt még néhányuk profilját is lelőtték.

Többször kifejeztük aggályunkat, és ismételten a mi szavainkat bizonyítja, hogy a valódi nemzetbiztonsági kockázatot az NGO szervezeteken kívül az állami törvények felett álló közösségi médiák jelentik. A Facebook előszeretettel szól bele országok belügyeibe azzal, hogy a neki nem tetsző, de az adott államban törvényesen működő szervezeteket tiltja, a kellően progresszív elemeket pedig támogatja.

Toroczkai László, a Mi Hazánk Mozgalom vezetője többek között személyiségi jogok és jó hírnév megsértése miatt jelenleg is perben áll a legnagyobb közösségi oldallal, ezt a Mi Hazánk kormányfőjelöltjének YouTube-csatornáján lehet követni.

A parlamenti küszöb fölött álló párt már korábban jelezte: ha a választópolgárok erre felhatalmazást adnak, akkor

törvényi erővel fogják kikényszeríteni, hogy a Facebook tanúsítson tisztességes üzleti magatartást a magyar felhasználókkal, vásárlókkal szemben.

Ennek első eszköze a Facebook kötelezése lenne arra, hogy Magyarországon is hozzon létre állandó képviseletet, ügyfélszolgálatot, ahol magyar nyelven, a magyar törvények betartásával folytathatná tevékenységét.

Minden eszközzel próbálják ellehetetleníteni a Mi Hazánk Mozgalom kampányát

TL üzenete: Szavazzon ön is a Mi Hazánkra!

(Magyar Jelen nyomán Szent Korona Rádió)