Zelenszkij a porondmester az ukrán nemzeti cirkuszban?

A háború kitörése óta megszokhattuk, hogy mindenhonnan csak az ukrán propaganda ömlik ránk. Az USA-ból eredeztethető oroszellenesség uralja a teljes médiát, a közvéleményt pedig könnyen átformálja, mivel a mai modern ember már a legalapvetőbb dolgokban sem képes differenciált vizsgálódásra. Ukrajna elnökét könnyezve ünneplik és már életében hősként tisztelik, noha két héttel ezelőtt még a létezéséről sem tudtak.

Kövesd nyomon a Szent Korona Rádió híreit Telegramon is!
Háborús, exkluzív anyagok, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Hála a demokrácia csodálatos erejének, ma már bárkiből lehet vezetőt csinálni, még akkor is, ha első ránézésre egy kismacskát sem bíznánk az illetőre, nem hogy egy nemzet sorsát. Így történhetett meg az, hogy egy szerencsétlen ukrán humorista egyszer csak az országuk első embere lett. Őt nem tekintették gyenge kvalitásúnak tettei miatt. Odavan érte a nemzeti oldaliak és a liberálisok nagy része is, így ő:

Táncolhat transzvesztitaként magassarkúban,

csókolhat meg férfit közönség előtt,

nyilatkozhat seggrészegen élő adásban,

@dafuqtv Zelensky saoul ? #Russie #Ukraine #Zelensky #Drunk #Saoul #Alcool #Interview #Guerre #War ♬ son original – Dafuqtv

zongorázhat a péniszével,

gitározhat pucéran.

Vulgarizmus, előítéletesség, s még sok hasonlót sorolhatnánk, aminek hallatán a liberálisok vérszemet kapnak, most viszont az sem zavarja őket, hogy csúnyán meggyalázta az oroszokat egyik fellépése során, melynek címe “Hogyan pihennek az oroszok a Krímben az annektálás után”;

vagy hogy kigúnyolta a törököket, szinte visításhoz hasonlítva a müezzin énekét:

Egy “hősnek” ezt mind elnézzük. Ha viszont azt is észrevesszük, hogy a pártját a saját humortársulata tagjaiból verbuválta össze, elgondolkodhatunk, vajon elég érett-e egy ilyen ember a szerepére. Kormányához tartoznak ugyanis korábbi produkciós cégéből, a Quarter 95-ből kollégái. Megemlíthetjük itt példaként Ivan Bakanovot, aki az ukrán titkosszolgálat helyettes vezetője.

Valakiknek az elnök botrányos viselkedései szúrhatták a szemét, nagy valószínűséggel azért, mivel mostani katonás imázsát is parodisztikussá tették, így míg pár héttel ezelőtt egyszerű keresésekkel lehetett róla “fergetegesebbnél fergetegesebb” videókat találni, addig mára egészen letisztították a róla található tartalmakat.

Innentől jogosan lőnek sajnos minden civilre az oroszok Ukrajnában Zelenszkij új rendelete alapján

(Szent Korona Rádió)