A homoszexuálisokat is felelősségre vonja az orosz ortodox egyház a háború kitörése miatt

Az orosz ortodox egyház vezetője, Kirill moszkvai pátriárka vasárnapi prédikációjában a liberális nyugati értékeket – különös tekintettel a deviánsfelvonulásokra – tette felelőssé az orosz–ukrán háború kitöréséért. Kirill pátriárka szerint a háború arról szól, hogy „az emberiség Isten melyik oldalán áll”.

Kérjük, támogassa adója 1%-ával a HVIM-et!
A szervezet valós, kézzelfogható eredményeiről itt olvashat.
Felajánlását az Azonosságtudat Alapítványnak küldje el!
Adószám: 18218082-1-07

„A pride-felvonulások célja annak demonstrálása, hogy a bűn az emberi viselkedés egyik változata. Ezért van az, hogy ahhoz, hogy csatlakozhassunk ezen országok klubjához, melegfelvonulást kell tartani” – mondta Kirill pátriárka, aki a deviánsvonulásokat a nyugati kormányok iránti „hűségpróbának” minősítette, amelyet Ukrajna szakadár köztársaságai „alapvetően elutasítottak”. „Nyolc éve kísérlik elpusztítani azt, ami Donbaszban létezik” – mondta.

„Ha az emberiség elfogadja, hogy a bűn nem Isten törvényének megsértése, ha az emberiség elfogadja, hogy a bűn az emberi viselkedés egyik változata, akkor az emberi civilizációnak vége lesz” – mondta az orosz ortodox egyház feje.

Kirill pátriárka jelentős vallási személyiség Oroszországban, ahol az ortodox vallást az orosz identitás szerves részének tekintik. A háború kezdete óta nagy nyomás nehezedik rá saját egyházán belül, hogy ítélje el Vlagyimir Putyin elnök agresszióját, de nyilvános nyilatkozataiban ezt eddig nem tette meg. Sőt, nyíltan támogatja Putyin politikáját.

Egyre nagyobb elmebetegségeket sulykol a német LMBTQP a Vatikánra, a Pápa egyházszakadástól tart

A kereszténység szégyenei: több, a német egyházhoz köthető személy coming outolt

(Telex nyomán Szent Korona Rádió)