A kereszténység szégyenei: több, a német egyházhoz köthető személy coming outolt

Egy kis Berlin Prájd...

Az LMBTQP őrületnek szilárdan csak tradicionális szemszögből lehet ellenállni, ezt jól tudják a deviáns lobbikörök mögött állók is, így a konzervatív vallásosság leépítését tekintik az egyik legfőbb feladatnak. A németországi szakadár szellemiségű katolikus püspökök jó ideje már a homoszexualitás minél magasabb fokú elfogadását követelik. Ezen törekvésüket lelkesen segíti a világi hatalom is. Most azonban minden eddigin túlmentek, több, a katolikus egyházhoz köthető személy coming outolt. 

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió Jobbklikk oldala >>>
Csatlakozz!

Mi is lehetne nagyobb fegyvertény a balliberálisok kezében, mint az, hogy egyházi vezető személyek állnak ki a deviáns ideológia mellett, mosdatják annak képviselőit? Ezzel a lépéssel pedig ismételten a katolikus egyházat tudják beállítani a világot elnyomó szörnyként. De mi is történt a németeknél?

A német katolikus egyház 125 alkalmazottja állt ki a nyilvánosság elé, és vállalta queer identitását, egyben követelik a munkahelyükön tapasztalható diszkrimináció beszüntetését. Közöttük vannak papok, hitközségi vezetők, lelkipásztorok és hitoktatók is. A queer egyébként azokat a nem heteroszexuális embereket jelenti, akik nem tudnak azonosulni a tradicionális férfi vagy női szereppel és szexuális identitással. A hamburgi érsek tiszteletét fejezte ki feléjük, és hozzátette, hogy ez a valódi jézusi szellemiség, miszerint nem kell bujkálniuk a nemi vagy szexuális identitásuk miatt.

Ismételten egy ferdítés: a keresztényi szellemiségbe semmiképpen nem fér bele a bűn tolerálása. Az egyén utálata sem, hanem annak gyógyulásában való segítése, de az nem vezeti vissza őket a normális élethez, ha hősként mutogatják őket és úgy tesznek, mintha semmi baj nem lenne velük. A homoszexualitás igen is bűn.

A 125 alkalmazott az akcióval többek között azt akarja elérni, hogy a jövőben szexuális vagy nemi identitás miatt ne veszíthessék el az egyházi munkahelyüket. Ezenkívül követelik még, hogy az egyházi tanításokból kerüljenek ki a nemi vagy szexuális alapokon nyugvó rágalmazó kijelentések, és hogy ugyanúgy betölthessenek bármilyen pozíciót, mint heteroszexuális kollégáik. Tehát csupán testi ösztöneik kielégítésének érdekéből a keresztényi tanok, dogmák megváltoztatását követelik, ahelyett, hogy a törvények betartására törekednének.

Természetesen a sajnáltatás most is előkerült. Több olyan történettel álltak elő, ahol az adott személyeket “hátrány” érte identitásuk miatt. Hát még jó, hogy elveszíti egy olyan személy az egyházi állását, aki nyíltan homoszexuális. Németországban ezentúl úgy látszik, hogy nem.

Bár Ferenc pápa lázadóknak bélyegezte még 2 évvel (!) ezelőtt a németországi progresszívokat, azóta mégsem történt érdemi előrelépés az ügyben. Míg a hagyományos rítusú miséket súlyos aggályosságokat elkövetve tűzzel vassal üldözik, addig az LMBTQP-lobbistáknak csak egy kis ejnye-bejnye jár? Mikor történnek meg a megfelelő lépések a szakadár Németországgal kapcsolatban? Mikor függesztik fel hivatásukból a felforgató eszméket terjesztő papokat, püspököket? Mikor vetnek véget az egyházi LMBTQP-lobbi ámokfutásának?

Harcolnunk kell azért, hogy az egyházi LMBTQP lobbi az arianizmus sorsára jusson

A tolerancia és a szeretet valódi keresztényi értelmezése

(Telex nyomán Szent Korona Rádió)