Így védi Magyarország a gyermekeket? Újabb LMBTQP győzelmek születtek a bíróságon

A bíróság két, a Meseország mindenkié c. kötettel kapcsolatos ügyben is a Labrisz Leszbikus Egyesületnek adott igazat a héten. Az első ügyben a Fővárosi Kormányhivatalt kötelezték új eljárásra, a másik perben pedig a bíróság jogerősen elmarasztalta a rendőrséget, mert nem léptek fel a hazafiak által szervezett gyermekeket védő rendezvény ellen. 

Kérjük, támogassa adója 1%-ával a HVIM-et!
A szervezet valós, kézzelfogható eredményeiről itt olvashat.
Felajánlását az Azonosságtudat Alapítványnak küldje el!
Adószám: 18218082-1-07

Első per: A Fővárosi Kormányhivatal új eljárásra való kötelezése

2021 januárjában a Fővárosi Kormányhivatal úgy határozott, hogy a Labrisz tisztességtelen kereskedelmi gyakorlatot folytat azzal, hogy nem tájékoztatta a vásárlókat, miszerint a Meseország mindenkié című könyvben “nem hagyományos nemi szerepek” jelennek meg. A törvényszék jogellenesnek találta a fogyasztóvédelmi eljárást, és új eljárásra kötelezte a kormányhivatalt.

Az esettel kapcsolatban kiemelten aggasztó, hogy hiába születik egy, a gyermekek jogait védő törvény, az annak értelmében hozott döntések támadhatóak, és az LMBTQP-lobbisták által meg is dönthetők. További aggodalmakat vet fel az is, hogy a deviánsok győzelmüket legfőképpen annak köszönhetik, hogy az illetékes hatóságok a fogyasztók védelmében nem tudták helyesen lefojtatni a törvénynek megfelelő eljárást, ennek következtében volt támadható.

Második per: Elmarasztalt rendőrség, mert nem oszlattak fel egy bejelentett tüntetést

A Labrisz Leszbikus Egyesület 2020. október 4-ére felolvasást szervezett a gyermekmegrontó LMBTQP-propagandaanyag Meseország mindenkié című könyvből, melyet a hazafiak sikeresen megakadályoztak. A bíróság pedig most jogerősen megállapította, hogy a rendőrségnek intézkednie kellett volna a jogosan tüntetőkkel szemben, s hogy véleménynyilvánításként értékelhető a gyermekek lelki fejlődése szempontjából a mesefelolvasás, ezért alkotmányosan védett. Ráadásul az ítélet szerint gyermekek mindenek felett álló érdekét is figyelembe kellett volna venni. Ami úgy látszik, hogy a magyar igazságszolgáltatás szerint NEM az, hogy a hagyományos értékek mellett és normalitásban nevelkedjenek.

A deviánsokat a perekben a Magyar Helsinki Bizottság, és a törvénytelenül működő, az ügyészséget befolyásoló, perek újraindítását kilobbizó, nemzetbiztonsági kockázatot jelentő Háttér Társaság képviselte.

A magyar iskolák szégyenei: Ők tanítják LMBTQP-ideológiával fűszerezve gyermekeinket (1. rész)

A nyugati borzadály valóság már Magyarországon is: gendersemleges wc-k több budapesti iskolában

(Helsinki Bizottság és Telex nyomán Szent Korona Rádió)