Fegyverrel fenyegetőznek a migránsok a határnál – Miért nincs még tűzparancs?

“Megvédjük Magyarország határait!” – harsogja folyamatosan az állami propaganda. “Nincs is migrációs veszély” – sivítozzák a baloldaliak. Mi a közös a két kijelentésben? Csak annyi, hogy egyik sem igaz. 

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió Jobbklikk oldala >>>
Csatlakozz!

A déli határkerítésnél egyre erőszakosabb módszerekkel igyekeznek átjutni a migránsok a határon. Korábban beszámoltunk már róla, hogy éles lőfegyverrel átkelő migránsokról is van már tudomásunk, ugyanakkor az elégtelen és nem túl keménykezű fellépés miatt egyre jobban felbátorodnak. A Magyarország Kormánya Facebook oldalon egy videóösszeállítást is közzétettek:

Ultraszigorú magyarországi fegyvertörvény, még egy valamirevaló kést sem hordhat magánál az ember az utcán. Ezzel szemben a migránsok a felvételek alapján bár valószínűleg “csak” gázriasztó fegyverekkel és légpuskákkal felszerelkezve fenyegetik a határőröket, de gondoljunk csak bele, mi történne, ha egy játékpisztolyt dugnánk az utcán egy rendőr arcába. Valószínűleg mindenki tudja a választ. Közben pedig mindenféle valós retorzió, megfelelő fellépés nélkül, a felvételeken is jól láthatóan tehénmódra bámészkodva tűrik el a határainkat védők az atrocitásokat. Ez nem a rendőrök és katonák hibája, ez a kormányzaté, akik csak szájkaratézni tudnak, de valódi megoldásokat nem mutatnak fel. De megvédik hazánk határait… Persze…

(Magyarország Kormánya nyomán Szent Korona Rádió)

Így ostromolják a migránsok a déli határzárat (videó)

Az EU is irtaná az őshonos európai embereket – Gaudi-Nagy Tamás