Valóban büntetést érdemelnek a fiúk, akik megölték a húgukat megerőszakoló pedofil apjukat?

2 texasi fiú ölte meg saját apjukat egy barátjuk segítségével, amiért az aberrált férfi rendszeres tettleges pedofíliát követett el, többek között a saját lányát is megerőszakolta. A 3 önkéntes igazságosztóra most valószínűleg életfogytiglani börtönbüntetés vár, amiért megvédtek egy ártatlan kislányt egy beteg embertől. Szabadon bocsájtásukat már majd félmillió ember támogatta egy petíció aláírásával.

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió Jobbklikk oldala >>>
Csatlakozz!

Február 1-ig több mint 400 000 ember írta alá azt a petíciót, amelyben két texasi testvér és barátjuk szabadon bocsátását kérik. A három tinédzsert gyilkossággal vádolják, óvadékukat pedig egymillió dollárban (körülbelül 890 000 euróban) határozták meg.

Christian (17) és Alejandro Trevino (18) testvérpárt, valamint bűntársukat, Juan Eduardo Melendezt (18) január 22-én tartóztatták le a texasi Pharr városában .

A letartóztatás előtt egy héttel a testvérek megtudták, hogy mostohaapjuk, Gabriel Quintanilla († 42) többször is megerőszakolta a kilenc éves féltestvérüket .

A fiatalok ezután a város egy mobilházas részén keresték és találták meg a 42 éves férfit, ahol szembesítették a vádakkal.  Quintanilla ellenállt, és megpróbált elmenekülni, a trió utána futott. Amikor utolérték, a fiúk többször is megütötték, a rendőrség szerint bokszerrel.

A férfinak azonban ismét sikerült megszöknie. Nem jutott messzire: újra elkapták és megint megverték kishúguk apját. De Quintanilla újra eltudott futni, a testvérek így autóval keresték.

Végül az út mellett sétálva találták meg. Itt már az erőszakoló Gabriel Quintanilla-nak nem volt esélye, a harmadik verésbe belehalt.

A három fiú a pickup hátuljába dobta a holttestet, azt kivitték a városból és egy szántóföldre dobták, ahol néhány nappal később egy gazda találta meg. Az első vizsgálatok szerint Quintanilla traumás agysérülést szenvedett. Emellett életben lehetett, amikor a fiatalok kidobták a testét szántóföldön.

A pharri rendőrfőnök, Andy Harvey egy keddi sajtótájékoztatón elmondta hogy Quintanilla ellen 2019-ben elfogatóparancsot adtak ki, mert egy másik kiskorú lányt 2014 és 2016 között szexuálisan bántalmazott, konkrétan többször is megerőszakolta a lányt. A rendőrség hiába kereste, sikeresen bujkált.

A fiúkat letartóztatták, Alejandro Trevinót súlyos testi sértéssel, testvérét és Melendezt gyilkossággal vádolják. Ha elítélik őket, életfogytiglani börtönbüntetésre számíthatnak, feltételes szabadságra bocsátás nélkül.

Most azonban támogatókra találtak: „Azt kérjük Texas államtól, hogy engedje szabadon ezeket a tinédzsereket, akik esetleg életük hátralévő részét börtönben tölthetik, mert megvédték a kishúgukat” – írta a petíciót kezdeményező Carlos Eduardo Espina a Change.org oldalon személyesen Greg Abbot texasi kormányzónak címezve.

A petíciót pár nap alatt 400 000-en írták alá.

“Bátran mutasd meg a szép oldalad” – még mindig nem tiltották a pedofíliát normalizáló csoportot

“Nem tűnt fel, hogy még csak 12 éves” – Felmentettek egy migráns pedofilt Angliában

(Elemi – Szent Korona Rádió)