Üres templomok, LMBTQP-diktatúra, új “családmodellek”: egy pap beszámolója Norvégia hanyatlásáról

Norvégia már egyre inkább az LMBTQP-diktatúra rabjává válik, azonban a technokrácia és a BLM erőszakos nyomulása sem marad el az ottaniak életéből. Bese Gergő római katolikus pap nemrég tett látogatást Oslóban. Az ottani tapasztalatairól, a hallottakról készített összefoglalójának lényegi részeit változatlanul közöljük alább.

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió Jobbklikk oldala >>>
Csatlakozz!

“A szélsőségesen előretolt devianciák, melyek a sajtóban kötelező megjelenéssel mossák át a jóhiszemű társadalom értelmét, az igazságot viszont olyan szinten elnyomják, hogy azok csak fű alatt jutnak el a valóságra kíváncsi polgárokhoz. Mindezt a szabadságjogok hangzatos, ám hamis árnyékában.”

“Lehetőségem volt látni (…) a lutheránus templomokat, melyek nagy része mára üresen áll. A protestáns vallás reformerek által bevezetett intézkedések (homoszexuális, leszbikus lelkészek, azonosneműek házasítása stb.) ezt eredményezték, hogy szinte elfogytak a híveik. Györgyitől hallottam a no-go zónákról is, melyek hivatalosan nem léteznek, gyakorlatilag viszont egyre nagyobb teret hódítanak meg a városból.”

“Délután 13 órától már a katolikus székesegyházban voltunk, ahol a járványügyi szigorítások miatt csak 40 fő lehetett jelen a szentmisén, komoly előzetes regisztrációval.”

“(…) 4:15-kor egy kétgyermekes anyuka jött értem autóval, aki a reptérig vezető úton, szakadó hóesésben mutatta be a norvég oktatásügy tragikus állapotát. Azt, hogyan akarják a gyerekeket elszakítani a tollal, ceruzával való írástól, hiszen elég nekik a tablet pötyögtetése a 21. században. Arról azonban nem beszélnek, hogy a finommotorikus képességük kerül veszélybe, válnak hátrányosabbá azokkal szemben, akik megmaradtak a jól bevált módszerek mellett.”

“Döbbenettel mesélte, hogy nagyobbik lányának első tanítási napján a pedagógusok megkérdezték, hogy milyen módon szólíthatják őket: fiú, lány, semleges. Ezt központilag vezényelve, az Oktatási Hivatal előírásának megfelelően kell végigvinni minden tanárnak.”

“Ne feledkezzünk el az LMBTQ közösségek aktív jelenlétéről sem, melyek a társadalom minden szövetét áthatják és erőszakosan nyomják ideológiáikat az óvodai neveléstől kezdve, melyre egyre több fiatal pozitívan reagál.”

“Újabb őrültségük a BLM mozgalom propagálása. Nincs olyan TV reklám, hogy a fehérek mellett a feketék ne jelennének meg, és a különböző katalógusokban pedig törekednek arra, hogy a családot úgy mutassák be, hogy egy őslakos fehér mellett legalább kettő vagy három bevándorló hátterű üljön egy asztalnál, mint a modern világ természetes családmodellje: exkeresztény, muszlim, buddhista stb.”

“A szivárvány minden színében tündöklő Norvégia sajnos a vesztébe rohan. A befogadás álszent jócselekedetébe egy sokkal veszélyesebb országot építenek, melyben nem lesz kohézió, nemzeti öntudat, jövőkép és persze józan gondolkodású ember. Csupán az ideológiai harcok felkorbácsolása maradt, feláldozva mindazt, ami valaha is norvéggá, kereszténnyé tette Skandinávia nyugati féltekét.”

Az LMBTQP lobbi elleni felszólalásért ezentúl börtönbüntetés is járhat Norvégiában

(777blog.hu nyomán Szent Korona Rádió)