Ismét győzött az LMBTQP-lobbi: megszüntették a nemek szerinti mosdókat a chicagói iskolákban

Az állam által fenntartott iskolákban ezentúl nem lehet nemi alapon megkülönböztetni a mosdókat, a transzneműek integrációja érdekében. Ezzel nem elég, hogy beteg példát tanítanak diákjaiknak, de még azt is legitimizálják, hogy a fiúk minden büntetés nélkül járhatnak közös mosdóba a lányokkal. Ez egyértelműen az egyre erőszakosabb LMBTQ-lobbi nyomásának tudható be.

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió Jobbklikk oldala >>>
Csatlakozz!

A chicagói állami iskolákat fenntartó Chicago Public Schools (CPS) tankerület intézkedésére azt a magyarázatot adta, miszerint

“elkötelezett a nemek közötti egyenlőség előmozdítása és a transzneműek integrációjával kapcsolatban, ezért döntöttek úgy, hogy az intézményekben található összes mosdót gendersemlegessé teszik december elsejétől”

A szervezet egyik tisztviselője azt nyilatkozta, lépéseket tesznek a befogadóbb és a támogatóbb iskolák létrehozása érdekében. Az egyik ilyen változás, amelyet a tanévben bevezetnek, az iskolákban található mosdókkal kapcsolatosak. Az új szövetségi irányelveknek megfelelően a CPS minden tanulója és alkalmazottja tisztességes és méltányos hozzáférést fog kapni a mosdókhoz. Tehát mindenki csak a nemi identitásával megegyező mosdót használhatja.

Annak érdekében, hogy mindenki az identitásának megfelelően használhassa az összes mosdót, átépítették őket, viszont a tanároknak, illetve az intézmény dolgozóinak továbbra is biztosítanak külön mellékhelyiségeket, vagyis, csak a tanulókra erőltetik rá a gendersemleges vécék használatát.

A CPS weboldalon továbbá egy online kitölthető űrlapot is elérhetővé tettek, amivel a nemi, szexualitáson alapuló diszkriminációt lehet jelenteni, illetve minden egyéb, nem megfelelőnek titulált magatartást is bejelenthetnek a tanulók, illetve az intézmények dolgozói.

Az CPS ezen intézkedésével a normalitás teljesen eltörölné a normalitást az iskolákban, és azt érné el vele, hogy a gyerekek már kicsi koruktól kezdve ezt a beteg példát látnák maguk előtt, normálisnak gondolva azt. Mindezek mellett ezek után minden bűntudat nélkül használhatják az iskolás fiúk a lányoknak kitalált vécét, és a genderlobbira való tekintettel még csak a büntetéstől se fog kelleni tartaniuk.

A jövőben akár férfi is nyerhetné a “Franciaország legszebb nője” címet

“Mi vagyunk az új normális” – üzeni a svéd transznemű iskolaügyi miniszter

(Origo – nyomán Szent Korona Rádió)