Antifasiszta aktivistákat képez óráin egy amerikai tanár

Míg a tanárok között az USA-ban a konzervatív magatartásért lassan már máglyahalál jár, addig a különböző szélsőbaloldali irányzatok szabadon terjedhetnek. Ezt kihasználva az antifasiszta mozgalmat megerősítendő a szervezet ideológiájával mossa az egyik amerikai pedagógus diákjainak agyát. Azonban ne higgyük azt, hogy ez csak az Újvilágban fordulhat elő, ha nem állunk ellen, hazánkra is ez a sors vár. 

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió Jobbklikk oldala >>>
Csatlakozz!

A tanár lebuktatására egy tényfeltáró videó keretén belül került sor, melyben bevallja, hogy forradalmárokat kíván képezni diákjaiból. Az átképzési rendszerének működése igen egyszerű: minél radikálisabb egy diák, annál jobban díjazza. És mi sem kell egy fiatalnak, hogy a kívánt irányba forduljon, csak a díjazásnak az ígérete. Ha részt vesznek különböző, az Antifa által szervezett eseményeken, akkor krediteket kapnak.

“Összesen 180 napom van arra, hogy forradalmárokat képezzek belőlük… Azáltal, hogy még a szart is kiijesztem belőlük”

– mondta büszkén a tanár. Kiemelendőek még a következő szavai is:

“Minden hétre kiadok egy naptárt… A diákjaim tüntetéseken, társadalmi eseményeken jelennek meg. Amikor ott vannak, készítenek egy fotót, írnak hozzá egy rövid összegzést, és már jár is az extra kredit.”

Osztályaiban minden év végén készít egy ideológiai felmérést is, melynek eredményét kifüggeszti a falra. Büszkén számol be róla, hogy azon osztályok, ahol több éve is tanít, már egyre jobban balra, ténylegesen a kommunista ideológia irányába tolódnak.

Néhány diák az egyik évben névtelenül jelezte felé, hogy zavarja őket az Antifa zászló az osztályban, viszont esze ágában sem volt eltávolítani, ugyanis megfogalmazása szerint: “azért van kint, hogy a nácikat zavarja.” Akik nem tudnak kibékülni az ominózus zászló látványával, azoknak azt tudja csak tanácsolni, hogy ideje lenne megváltoztatni az életszemléletüket.

Büszkén újságolta el azt is, hogy nem ő végzi egyedül a nemzetrontó munkát, ugyanis csak a környezetében 3 másik tanárt is ismer, akik hasonló módszereket alkalmaznak.

A tényfeltáró videó megjelente után a szülők, és a környék normalitáspárti lakossága megoldást sürgetnek, hogy a gyermekek agymosása abbamaradjon. Bár az iskola azt ígéri, hogy megoldja a helyzetet, ugyanakkor valószínűleg az évek óta ideológiai átnevelésen áteső diákokon ez már nem fog segíteni.

(The Post Millenial nyomán Szent Korona Rádió) 

Szüleik feljelentésére bíztatják a nemi defektusokkal rendelkező fiatalokat az USA-ban

8 éves gyermeket ítélt nemváltásra az USA bírósága