“Hogy vónák má beállva?!” – Elharapódzott droghelyzet miatt indul vizsgálat a brit parlamentben

Lehet, hogy megvan az oka, hogy miért hoznak folyamatosan abszurdabbnál abszurdabb törvényeket, rendelkezéseket a brit parlamentben? A képviselők nagy része ugyanis kávészüneteit droghasználattal tölti, melybe a keménydrogok is beletartoznak. 

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió Jobbklikk oldala >>>
Csatlakozz!

A probléma megoldása érdekében a parlament egész területén drogkereső kutyákat vetnek be, a héten a rendőrség különböző vizsgálatokat fog végrehajtani az államvezetési épületekben. A magasrangú képviselők azért szánták el magukat erre a lépésre, mert egy kisebb vizsgálat során 12 helyszínből 11-en kokainnyomokat találtak.

A droghasználó képviselők eléggé vakmerőek, és nem nagyon foglalkoznak szinte semmivel, ugyanis Boris Johnson és Priti Patel belügyminiszter személyes irodájához közel eső mosdókban is használták az illegális szereket. Sir Lindsay Hoyle, a parlament alsóházi elnöke már korábban kijelentette, hogy ő mindenképpen a rendőrséghez fog fordulni a sorozatosan ismétlődő esetek után.

A Tory párt képviselője külön kiemelte, hogy már úgyis régóta használnak kutyákat a robbanóanyagok keresésére, így lényegében csak a hatáskörüket kéne bővíteni.

Eközben Boris Johnson épp a napokban jelentette be, hogy szigorúbban fognak fellépni az A osztályú drogok használata ellen.

Ők a mai világ vezetői: drogosok, részegeskedők, buziorgiára járók, sikkasztók. Ez a modern kor politikai képe, ők döntenek nemzetek, országok sorsáról. Ezért öltétek meg a királyokat…

Angliában túl sokat bűnöznek a négerek, ezért legálissá tennék tetteiket

Ha nem tudta volna, Boleyn Anna jamaicai néger volt

(DailyMail nyomán Szent Korona Rádió)