Két betlehemet is támadás ért hazánkban – A Szűzanya fejét is letépték

Keresztény Európáról lassan már nem is beszélhetünk, de sajnos a valódi értékek ápolását már hazánkban is felváltja a züllöttség és a vallásellenesség. Ezen folyamat iskolapéldája következett be az elmúlt időszakban északi megyéinkben.

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió Jobbklikk oldala >>>
Csatlakozz!

Az első támadás Gyöngyösön történt, ahol az éj leple alatt a betlehemet egy eddig ismeretlen tettes megtámadta, letépte a helyéről Szűz Mária fejét, és humorosnak gondolva magát a jászolban fekvő kis Jézus mellé helyezte be. A városvezetés Gyöngyös Facebook oldalán számolt be az esetről, melyben azt is ígérik, hogy mindent megtesznek az elkövető elfogásának érdekében.

A másik gyalázatra a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Léhen került sor. Itt a médiában csak “borsodi fiatalokkén” említett 14 és 16 éves kamaszok megrongálták a település betlehemét, mely során petárdákat is használtak. Őket pár órával később sikeresen előállította a rendőrség garázdaság és pirotechnikai termékekkel kapcsolatos szabálysértés miatt.

Tehát a kereszténység jelképeinek megtámadása és meggyalázása ismételten csak garázdaságnak minősül, míg ha bármelyik társadalomfelforgató szervezetet vagy emberalatti szinten viselkedő szegregátumbelieket valamilyen – általában jogos – atrocitás éri, arra azonnal ráhúzzák a gyűlöletbűncselekmény kategóriát is. Ez a keresztény, jobboldali magyar állam törvénykezése.

A “borsodi fiatalok” ügyét az is tetézi, hogy mikor szüleiket a rendőrség behívta kihallgatásra, akkor az egyik apáról kiderült, hogy több szabálysértési bírságot sem fizetett be, ezért őt is elzárták…

Megvan a tettes: Csak “rongálás” bedrogozva betörni és felgyújtani a gödöllői templomot

Ismételten templomot rongáltak hazánkban

(Gyöngyös Város Hivatalos Oldala és Origo nyomán Szent Korona Rádió)