80 éve született László András, a magyar tradicionális iskola alapítója és szellemi vezetője

Ma ünnepli 80. születésnapját a magyar tradicionális iskola alapítója, korszakunk egyik legmeghatározóbb szellemi vezetője, László András. 

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió Jobbklikk oldala >>>
Csatlakozz!

Mivel nem kézzelfogható hatásról van szó, ezért talán sokak számára nem látható, de előadásai – amelyeket hosszú évtizedek óta tartott és tart – óriási mértékben hatottak és hatnak a jelenkori magyar valóságra oly módon, hogy több ezer ember ismerhette meg, és érthette meg azt a létszemléletet, amely kijelöli az irányt és kaput nyit a valódi szellemiség, a valódi spiritualitás felé.

Előadásai és írott művei azok számára is eszmei iránytűként szolgálnak, akik a politika szférájában tevékenykednek, mert a világ fokozódó kaotizálódásával szemben – amely mindig új törésvonalak mentén kényszeríti táborokba az embereket – biztosítják azt a rálátást, amely a helyes irány megtalálásához szükséges.

Meggyőződésünk, hogy sokkal többen tanulmányozzák a munkáit, mint azt elsőre sejteni lehetne. Bízunk benne, hogy még sokáig személyesen is látogathatjuk Professzor úr előadásait.

Boldog születésnapot kívánunk! быстрый займ без отказа на карту через интернет

(Szent Korona Rádió)

A sötét tendenciák »eszménye« a világnézettelen ember – Szemelvények László András műveiből I.

László András: Hatalom és uralom