A Wikipédia szerint a kommunizmus nem irtott ki milliókat

Hozzászokhattunk már, hogy a baloldal a saját almába tartozók bűntetteit minél inkább igyekszik eltussolni. Ezért hívjuk nagynak az 1789-es forradalmat, mikor az valójában a vér és sár forradalma volt, ezért nosztalgiázhatnak még most is a Kádár-rendszer kiélvezői. Ezen tendenciák azonban igen veszélyesek, ahogyan Ausztriában láthattuk, ha eléggé kilúgoznak egy sátáni ideológiát, az újra hatalomra juthat. 

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió Jobbklikk oldala >>>
Csatlakozz!

A Wikipédia is egy ilyen lépésre készül most, ugyanis szerintük a Mass killings under communist regimes (Tömeggyilkosságok a kommunista rezsimek alatt) című szócikk túlságosan elfogult, nem tükrözi a valóságot. Ez a bejegyzés többek között a Szovjetunióban és a Kínában történt brutalitások gyűjtőhelyéül szolgál, ezért úgy gondolják, hogy azt törölni kéne, ugyanis az említett országokban, továbbá a Kim Dzsong Il és Pol Pot által elkövetett népirtásokért nem vonható felelősségre a kommunista ideológia. Tehát a cikket azzal vádolják, hogy elfogult „antikommunista” nézőpontot fogalmaz meg, és az oldal adminisztrátorainak kell dönteniük arról, hogy el kell-e távolítani a cikket.

Az írás főcíme alatt jelenleg két figyelmeztetés látható: „A cikk semlegessége vitatott”, és „A cikk törlését fontolgatja a Wikipédia a törlési politikájával összhangban”.

A cikkről hosszas vita folyik az oldal szerkesztői között. Egyikük a törléssel szemben foglalt állást, és bírálta a kommunista párti szerkesztőket: займ на карту мгновенно круглосуточно без отказа с плохой ки и просрочками

“A Wikipédia védi és lehetővé teszi a nyilvánvaló visszaéléseket és manipulációkat egy maroknyi partizán részéről, akik a történelem átírására törekednek, és más partizán akadémikusokra hivatkozva elfednék a gyilkosságokat. Ha ezt megengedik, ez az egész projekt kudarcot vallott, és a Wikipédiának be kellene zárnia a boltot.”

Tehát a tudományos munkák elkészítéséhez korántsem használható, de ezeddig legalább a felületes áttekintéshez lehetőséget adó Wikipédia is végleg beáll a démoni ideológiákat mosdatók sorába.

(888.hu nyomán Szent Korona Rádió)

Mindszenty bíboros a kommunizmusról

Tábori püspök a kommunizmussal szembeni szent harcról