Ez történik, ha egy démoni ideológiát fehérre mosdatnak: kommunisták nyerték Grazban a választásokat

Hiába a szörnyű történelmi múlt és a jelenlegi brutális tettek, amelyek a kommunisták kezéhez tapadnak, a baloldal előszeretettel mosdatja ezen végtelenül démoni, emberek millióit legyilkoló, még többek életét tönkretevő ideológiát. Ennek hatására egyre népszerűbbé válnak a szélsőbaloldali irányzatok, ennek következményeképpen a grazi önkormányzati választásokat megnyerte a Kommunista Párt.

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió Jobbklikk oldala >>>
Csatlakozz!

Stájerország központja, Graz Ausztria második legnépesebb városa a maga 300.000 lakosával. A hétvégén tartott önkormányzati választásokon a megjelentek 28,9 %-a szavazott az Osztrák Kommunista Pártra, akik így megnyerték azt, ugyan nem szereztek abszolút többséget, de előreláthatólag az ő jelöltjük lesz a város polgármestere.

A szavazatok egy részéhez más szélsőbaloldali pártok jutottak, így a városnak egy igazán szélsőséges koalíció jut majd osztályrészül.

A kommunizmus Stájerországban sajnos nagy múltra tekint vissza, ugyanis 1919-ben az Osztrák-Magyar Monarchia felbomlasztása után a szociáldemokrata kormányt egy, a Graz központú tartományból kiinduló kommunista szervezkedés kívánta megdönteni, hogy egy bolsevik típusú államalakulatot kiálthassanak ki. A sikertelen akció után is erős maradt azonban a szélsőbaloldali ideológia, ugyanis  a körzet hagyományosan ipari beállítottságú, és az agitátorok könnyen befolyásolták az egyszerű ipari munkásokat. A második világháború után pedig mindvégig sikerült megmaradniuk a kommunista pártoknak az osztrák politika nagyszínpadán.

Míg a tradicionális, konzervatív pártokat, szervezeteket már Ausztriában is hatalmas hátrányok érik, addig Graz lassan Stalingraz-cá változhat.

(Unser Mitteleuropa nyomán Szent Korona Rádió) 

Tábori püspök a kommunizmussal szembeni szent harcról

Mindszenty bíboros a kommunizmusról