Iszlamofóbiától félve nem engedtek iskolásokat egy ISIS túlélő előadására

Megtiltotta diákjainak Kanada egyik iskolai tanácsának tagja, hogy részt vegyenek egy könyvklub rendezvényén, ahol Nadia Murad Nobel-békedíjas mutatta be könyvét, amelyben arról ír, hogyan élte túl, amikor az Iszlám Állam elrabolta és szexrabszolgává tette őt tinédzserkorában. Az iskolatanács felügyelője arra hivatkozott, hogy a diákok részvétele az előadáson elősegítené az iszlamofóbia kialakulását. займ на киви мгновенно круглосуточно без отказа 150000 рублей

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió Jobbklikk oldala >>>
Csatlakozz!

Az ISIS-túlélő, Nobel-békedíjas író, emberi jogi aktivista és ENSZ-nagykövet Nadia Murad jövő februárban Kanadában tart előadásokat, azonban egy torontói iskolai tanács egy tagja kijelentette, hogy a körzetében tanuló diákoknak tilos a könyvklubon való részvétel. Helen Fisher azzal magyarázta döntését, hogy Murad könyve sértő lehet néhány diákra nézve, és elősegítheti az iszlamofóbia kialakulását a diákoknál.

Az író könyvében fogsága történetét írja le, amikor 13 éves korában az Iszlám Állam elrabolta, és szexrabszolgaságra kényszerítette. „Ez az Iszlám Állam. Ez egy terrorista szervezet. Semmi köze a hétköznapi muszlimokhoz, a tankerületnek tisztában kellene lennie a különbséggel”, írta a könyvklub szervezője válaszában a tankerületi felügyelőnek. Hozzátette, Nadia Murad Nobel-békedíjas író és emberi jogi aktivista, akitől “annyi mindent lehet tanulni”.

Fisher döntése nagy felháborodást keltett, ezért az iskolatanács közleményben tisztázzaaa, hogy Fisher álláspontja nem egyezik az iskolatanács véleményével, és Murad könyvét jelenleg is vizsgálják.

Az Iszlám Állam ellen harcoló félkatonai szervezetet bombázott le az USA

Bajorország meghajol a migránsok előtt: ősztől kötelező lesz az “iszlámtan” a helyi iskolákban

(888.hu nyomán Szent Korona Rádió)