Világszintű abortuszlobbi: Hollandiába szállítanák a lengyel nőket, hogy ott gyilkolják gyermekeiket

Lengyelországot súlyos támadások érik normalitáspárti kiállása miatt, melyet az abortuszkérdésben is szilárdan képvisel. A különböző lobbista szervezetek, azok ideológiája alatt álló országok így mindent megtesznek, hogy a sötétséget visszacsempésszék az északi szláv államba. Ennek egy új formájával rukkol most elő Hollandia.

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió Jobbklikk oldala >>>
Csatlakozz!

A holland kormányzat ugyanis úgy döntött, hogy állami támogatással fogják segíteni a gyermeküket meggyilkolni szándékozó lengyel nőket. A törvényhozás több mint 2/3-os többséggel fogadta el a javaslatot. Ennek keretében az elsősorban a harmadik világ országaiban való abortuszlobbira fordítandó keretekből fordítanak át bizonyos mennyiséget a lengyel nők számára.

A lengyel abortusztörvény tehát igen szigorú, ezt kihasználva tematizálták túl a nemrégiben elhunyt állapotos, abortuszra készülő nő esetét, akinek halálát az abortusztörvény számlájára írják.

Hollandiában a 22. hétig lehet abortuszt végrehajtani, vagy orvosilag indokolt esetben a 24.-ig. A helyi lakosok számára a beavatkozás ingyenes, de a külföldről érkezőknek 480-530 euróba is kerülhet egy terhesség megszakítása. Ennek a tehernek egy részét vagy egészét akarja átvállalni az állam.

De jól tudjuk az összefüggéseket nem látó kispolgároktól, hogy nincs nemzeteken felül működő hálózat… займ ночью на карту без звонков

Hívőkre gyújtottak abortuszpárti tüntetők egy templomot

Abortuszt átvészelő magzatokat darabolnak fel élve egy amerikai egyetemen

(Telex nyomán Szent Korona Rádió)