Ha be vagy oltva sem mehetsz ki éjszaka Ausztriában – Az oltás mégsem működik?

Néhány napja kijárási korlátozást rendeltek el az oltatlanok számára Ausztriában, nyilvánvalóan nem utolsó szempontból azért, hogy meggondolják magukat a vakcinával kapcsolatban. Nem sokkal később azonban az oltottakat is otthonukba kötelezték jelezve ezzel, hogy bármit tehetsz, be fognak zárni és nem élheted az eddigi életed. 

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió Jobbklikk oldala >>>
Csatlakozz!

Az osztrák szövetségi kormány a tartományi vezetőkkel és szakértőkkel egyeztetve úgy döntött, a nagyjából 2 millió be nem oltott (vagy a betegségből fel nem gyógyult) osztráknak lockdown kezdődik. A szisztéma ugyanaz, amit korábban a teljes lakosságnál már megismerhettünk. Hétfőn 0 órától csak azok hagyhatják el otthonukat, akik rendelkeznek covid-19 elleni védőoltással, vagy nemrég gyógyultak fel a betegségből. Akiknél ez nem teljesül, csak élelmiszervásárlás, munkavégzés vagy edzés, orvoslátogatás és gyógyulás céljából hagyhatják el otthonukat. Az oltatlan embereket már korábban kizárták az éttermek, sportlétesítmények és fodrászatok, kozmetikák látogatásából. Hétfőtől viszont a vásárlás is a mindennapi élet alapvető szükségleteire korlátozódik.

Néhány nappal később, Mücksteintől megtudhattuk, hogy  a szakértők egyértelmű ajánlása szerint további intézkedésekre van szükség, ezekről már egyeztettek a kormánnyal és a tartományokkal. A tárcavezető azt mondta, szerdán születhet döntés. Az általános zárlat megelőzése érdekében elengedhetetlen az emberek közötti érintkezés csökkentése – tette hozzá a miniszter.

Este 10 órától éjszakai kilépési korlátozások lépnének életbe, ami azt is jelenti, hogy az éjszakai éttermek ismét bezárnak. Mückstein az FFP2 maszkra vonatkozó beltéri követelmény szigorítását, a PCR-tesztek kiterjesztését és a rendezvényeken való korlátozásokat említette.

A szövetségi és a tartományi kormány megállapodása után este a parlament főbizottsága is jóváhagyta a lezárást. Az új korlátozások kezdetben tíz napig, és a tizenkét éven felüliek számára érvényesek és csak az oltatlan, védtelen embereket érinti. получить дебетовую карту с бесплатным обслуживанием

Közeledik a covid diktatúra – Már Ausztriában sem lehet dolgozni oltás nélkül

Házi fogságra ítélhetik az oltatlanokat nyugati szomszédunkban

(Nyugat.hu – Szent Korona Rádió)