Hangfelvétel: Így hazudoznak a TV-székház ostromáról a Gyurcsányozás kedvéért a melegkonverzatív PestiTV-nél

A PestiTV egy rendőrségi rádióforgalmazást adott közre, ami szerintük azt bizonyítja, hogy a TV-székházat szándékosan adták fel, Gyurcsány parancsnokai erősítést tartottak vissza, csak hogy Gyurcsánynak jó legyen, mert Gyurcsány emberhalált akart. A felvételt meghallgatva és értelmezve pont, hogy önmaguknak mondanak ellent, a TV-székház heroikus ostromát (és védelmét) degradálják le pártpolitikai szintre, amivel mind a hazafias tüntetőket, mind a rendőrséget mocskolják. Persze, ez az esemény nekik mit sem jelent: tény, hogy Fidesz lövetett volna a tüntetők közé az ostromnál éles lőszerrel, a rendőri állomány jelentős része balos volt, a tüntetők próbálták megdönteni a Gyurcsány-rendszert, amíg a fideszesek a fotelben szotyiztak. A Fidesz pedig  “fülkeforradalom” néven learatta a politikai babérokat.

Hallgassuk meg azt a “bizonyító erejű” felvételt, amivel a TV-ostrom emlékét akarják a sárba tiporni egy kis gyurcsányozásért cserébe. Ők nem számoltatták el az előző kormányzatot, csak arra tellett nekik, hogy 11 évi kormányzás után petíciót (!!!) írassanak alá az emberekkel a kérdésben.

A PestiTV állításával szemben ez a felvétel pont a Fidesz, központi, pártpolitikai célú értelmezését cáfolja:
-Arra kaptak a rendőrök parancsot, hogy a TV-székházat védjék mindenképpen. Ezt a parancsot különböző körülmények miatt (füstmérgezés stb.) nem tudták tartani, de erről az egység parancsnoka döntött, nem a rendőri vezetés! A “rohadjon meg, aki ezt a parancsot adta” felkiáltás a székház tartására vonatkozott (nem arra, hogy nem engedtek oda erőket).
-A Kossuth térről (nem máshonnan) nem vezényeltek át rendőri erőket, ami már köztudott. Ennek rendőrszakmai és taktikai okai voltak: a Kossuth téren is jelentős számú tüntető volt ekkor jelen, reális esélye volt az Országház megostromlásának is. Rendőri erők kellettek oda is. (Ha kint lettek volna az utcán, a legnagyobb ellenségük, Gyurcsánnyal szemben tüntetni, akkor láthatták volna ők is.)
-A felvétel egyébként azt is bizonyítja, hogy az Elkxrtuk c. film, és egyéb nyilatkozatokkal ellentétben, nem volt semmiféle bevetetlen rendőri alakulat a TV-székház mögött. Ott pihenő és sérült rendőri egységek voltak. (A felvételen ez nem kerül szóba, de ha lett volna ilyen egység, akkor tőle kértek volna segítséget és nem a Kossuth téren állomásozóktól, illetve valamilyen szinten megemlítették volna őket…)
-Mind a Kálomista propaganda-film, mind Kövér László nyilatkozata felhasználja a vízágyú elakadásának és elfoglalásának eseményét. Az az állításuk és sugalmazásuk, hogy a rendőri vezetés hagyta a vízágyút veszni, sőt, ott majdnem meghaltak a vízágyút vezető rendőrök. Ezzel szemben az igazság az – csak ezt már nem vágták bele a filmbe és Kövér is hallgat róla-, hogy a vízágyút vezetőket a tüntetők kikísérték a rendőrökhöz, hangos “magyar rendőr velünk van!” skandálások közepette. Még egy zászlót is nyomtak a sofőr kezébe. Ennyire volt lovagias ez a küzdelem, amibe most a Fidesz propagandagépezete egyszerűen beleköp a kampány miatt.

Mit állít a PestiTV? Olvassuk el – ők legalább nem szélsőjobboldali provokátoroznak, mint Kövér László, vagy nem “szélsőjobboldali terrorcsoportoznak” mint Huth Gergely (PestiSrácok főszerkesztő): подбор кредита

🔴 Most először hallhatják olvasóink és nézőink teljességében azt a drámai hangfelvételt, amely 2006. szeptember 18-án, a tévészékházat elkeseredetten, életveszélyben, megfelelő felszerelések és kellő kiképzés nélkül védő rendőri egységek 👮‍♂️ és a segítségnyújtást megtagadó, a képzett és jól felszerelt, közelben tartózkodó készenléti rendőröket irányító parancsnokok között zajló rádióbeszélgetést tartalmazza 📞.
A felvétel a legfontosabb bizonyíték arra, hogy a Gyurcsány Ferenc és Gergényi Péter volt budapesti rendőrfőkapitány közvetlen irányítása alatt dolgozó parancsnokok szándékosan küldték a halálos veszedelembe a képzetlen kisrendőröket, s céljuk alighanem minél több (reményeik szerint halálos) áldozat kiprovokálása lehetett. A mesterterv a véres események után rendet teremtő, a “csőcselék fideszeseket móresre tanító” Gyurcsány-kép megteremtése és így az elveszett népszerűség visszaszerzése lehetett, ám az ördögi tervet felülírta a nyilvánosság ereje és az a mérhetetlen közfelháborodás, amelyet a már a Szabadság tér szeptember 18-i kiürítésével megkezdődött brutális válaszcsapás, a napokon át zajló embervadászat és megfélemlítés, majd az október 23-án kicsúcsosodó rendőrterror váltott ki az emberekből.”
(Szent Korona Rádió)

Milyen tanulságokat vontak le a Forum Dextrum szervezetei a 2006-os eseményekből?

“Ahogy ’56-os hősöket, úgy a 2006-os harcosokat is csőcselékké degradálták” – videós beszámoló a LH október 23-i megemlékezéséről

 

Videós összeállítások 2006-ról