Öncenzúra Angliában, szégyen már fehérnek lenni

Az öncenzúrát az Egyesült Királyságban is társadalmi szinten működő folyamattá tudták tenni. Büszke lehetsz arra, ha fekete, sárga, tejeskávé színű vagy, arra is, ha buzi, transz akár zoofil, de egyetlen dolog soha eszedbe ne jusson, az, hogy büszkén felvállald, hogy fehér – már nem is heteroszexuális, csak fehér – ember vagy. 

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió Jobbklikk oldala >>>
Csatlakozz!

Egy angliai város lakói arra ébredtek, hogy munkába menet az utak mentén a póznákra és különböző objektumokra a következő feliratú poszterek voltak ragasztva: “Rendben van fehérnek lenni.” A túlérzékenyített, BLM és LMBTQP által agymosott lakosságnak több sem kellett, azonnal értesítették a rendőrséget, akik pedig gyűlöletbűncselekmény miatt nyomozást is indítottak. A helyi médiumok a hangulatot hergelve úgy számolnak be az esetről, mintha a világ legnagyobb bűnéről beszélnénk: lesokkolt lakosokról és a gyermekek megbotránkoztatásáról írnak, ugyanis pár plakát iskolák közelében lett kihelyezve.

Néhány önjelölt igazságosztó azonnal nekiállt leszedni a plakátokat, majd az önkormányzat is csatlakozott hozzájuk. Közülük az egyik nyilatkozott a sajtónak, és elmondta, hogy ő biztos benne, hogy “neonáci” és fehér felsőbbrendűséget támogató rasszista csoport helyezte el a transzparenseket. Külön kiemelte felháborodását, hogy iskolák közelében is raktak ki plakátokat, így gyermekek is láthatták.

De természetesen minden másnak, transznak, homoszexuálisnak és egyébnek teljesen rendben van lenni, nem baj ha gyermekek látják a feliratokat: где взять ипотеку на квартиру

(Dailymail.uk nyomán Szent Korona Rádió) 

Angliában túl sokat bűnöznek a négerek, ezért legálissá tennék tetteiket

Anglia ismételten bizonyított, ezúttal Leeds-ben tartóztattak le egy lelkészt