Az idegen áradat miatt menekülésre kényszerült egy svéd család

Hazánkban sem rózsás a helyzet: cigánybűnözés, politikusbűnözés mind baloldalon, mind a kormánypártokban; elszabadult tehervonatként száguldva alászálló emberi minőség. Mégis, Svédországban jelenleg olyan siralmas a helyzet a migránsok és a szélsőliberális vezetés miatt, hogy egy család Magyarországra menekült az idegen áradat elől.

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió Jobbklikk oldala >>>
Csatlakozz!

A család Közép-Svédországban lakott egészen 2018-ig, amikor elhatározták, hogy eljönnek, mert nem tudják tovább elviselni a migránsok és beengedőik által előidézett káoszt. Két gyerekükkel együtt így megindultak Magyarország felé.

Beszámolóik szerint a helyzet elképzelhetetlenül válságos az északi államban, ugyanis éjszaka egyedül már nem lehet kimenni az utcára, kisebbik fiúkat, aki jelenleg mindössze 10 éves, azért bántalmazták migráns osztálytársai, mert fehérbőrű svéd. A svéd politika pedig olyan jól működő cenzúrát hozott már létre az emberek fejében, hogy aki kritizálni meri a svéd migrációs politikát, azt azonnal rasszistának bélyegzik.

A modern emberi létszemlélet másik hátoldalára is jól rávilágít ez az eset. Égető probléma a baloldal ámokfutása és a migrációs helyzet, ugyanakkor alapvetően nem az a megoldás, hogy elmenekülünk, és elhagyjuk hazánkat, hanem megvédjük minden áron a felforgatókkal szemben. займы на банковскую карту через интернет

(Hirado.hu nyomán Szent Korona Rádió)

Svédországban jutalmazzák a nemi bántalmazást: 30 millió forintnyi kártérítést kap a szexuális erőszakért elítélt migráns

Svédország számos része felett átvették a migránsok a hatalmat. Bevetik ellenük a hadsereget?