Digitális terrorban tartja Izrael a palesztinokat, napi szintű megfigyelést vezettek be

A Kínában tapasztaltakhoz hasonlóan tartják mindennapi rettegésben a palesztinokat az izraeliek Ciszjordániában. Napjainkra teljes digitális diktatúrát építettek ki. 

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió Jobbklikk oldala >>>
Csatlakozz!

Több, korábban az izraeli hadseregnél szolgáló katona beszélt arról, hogy miként bánnak a palesztin lakossággal a terrorállamnak számító Izraelben. Egy arcfelismerő szoftverrel létrehozott adatbázis segítségével Ciszjordánia egészének palesztin lakosságát nyilvántartják. A katonák beszámoltak egy Blue Wolf nevű, az okostelefonokra építő technológiáról.

Az elbeszélések szerint a rendszer úgy működik, hogy fotókat készítenek a palesztinokról, ezt tehetik a katonák saját eszközeikkel, vagy a szervek a térfigyelő kamerákkal, majd az elkészült felvételeket feltöltik az adatbázisba, és hozzárendelik az adott személy adataihoz, a katonákat pedig a későbbiekben egy, a mobiljukon felvillanó fény segítségével értesíti arról, hogy az adott személyt le kell-e tartóztatni.

Bizonyos információk szerint a katonák között az idei évben már versenyt is rendeztek, hogy ki tud több személyt felvinni az adatbázisba.

A hadsereg Hebronban fokozta legmagasabb szintre a digitális diktatúrát, abban a városban, ahonnan a legtöbb kegyetlenkedésről hallhatunk híreket. Itt végeztek ki egy 12 éves fiút, és gyalázták meg egy csecsemő holttestét a hadsereg emberei, továbbá volt már olyan eset is, hogy gyerekekre lövöldöztek az illegális zsidó telepesek. Több olyan térfigyelő kamera is van, amelyek bizonyos emberek házaira néznek, így gyakorlatilag a hét minden napján, 24 órában tudják őket megfigyelni.

(HVG nyomán Szent Korona Rádió) 

A holtakat sem hagyják békén: palesztin temetőt számolnak fel az izraeli hatóságok

Egy 13 éves palesztin fiút tartóztattak le erőszakosan, majd bántalmaztak az izraeli katonák