A holtakat sem hagyják békén: palesztin temetőt számolnak fel az izraeli hatóságok

Izraelben a folyamatos erőszakos cselekedetek a palesztinokkal szemben nem számítanak újkeletű jelenségnek, sőt a halottgyalázás sem megy ritkaságszámba. Pár hónappal ezelőtt egy csecsemő holttestét ásták ki a cionista hatóságok, majd dobták ki egész egyszerűen a porba. Most egy temető brutális felszámolásába kezdtek bele.

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió Jobbklikk oldala >>>
Csatlakozz!

Buldózerekkel kezdték meg egy temetőnek a felszámolását az izraeli hatóságok, ugyanis annak területén egy sétányt kívánnak létrehozni a zsidók számára. Számos család próbálkozott azzal, hogy megvédje szeretteinek örök nyughelyét, azonban a cionista rezsim katonái erőszakkal eltávolították őket onnan.

Az alábbi felvételen jól látható, ahogyan egy anya nem akarja elhagyni fiának sírját, de a hatóságok erőszakkal igyekeznek eltávolítani onnan. A katonák arcait figyelve feltűnhet, hogy valószínűleg nem mindegyikőjük ért egyet a soviniszta rendszer döntéseivel.

A temetőből még 2014-ben exhumálták és elszállították azt a 20 jordániai katonát, akik 1967-ben haltak meg a 6 napos háborúban. Vélhetően ezt a lépést is csak a válaszcsapástól való félelem miatt tették meg. A palesztinoknak ezen sors nem jut ki síremlékeiket egyszerűen eldózerolják.

(Al Jazeera és Orientalista.hu nyomán)

Egy 13 éves palesztin fiút tartóztattak le erőszakosan, majd bántalmaztak az izraeli katonák

Gyerekekre lőttek az illegális zsidó telepesek Palesztinában