Házi fogságra ítélhetik az oltatlanokat nyugati szomszédunkban

Ahogyan beszámoltunk róla, Ausztriában november elsejétől komoly korlátozások fogják sújtani a munkavállalókat. Most egy több lépésben bevezetendő szankciósorozatot hirdettek meg, mely kizárólag az oltatlanokat helyezi hátrányos helyzetbe.

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió Jobbklikk oldala >>>
Csatlakozz!

Az osztrák szövetségi kormány egy 5 lépésben bevezetésre kerülő szabályozásról határozott, mely az egyik állami vezető szerint azért szükséges, mert nem akarják hagyni, hogy az oltatlanok miatt túlterhelődjön az ország egészségügyi rendszere, ugyanis meg kell akadályozni, hogy kialakuljon az oltalanok világjárványa, mely felelőtlenségük miatt következhet be.

A szintek bevezetését az intenzív osztályokon ápoltak számához kötik. Az első lépés szabályozásai vannak jelenleg érvényben, a másodikat 300 intenzíven ápolt esetén vezetik be, melynek értelmében az éjszakai vendéglátásban, valamint a kijelölt ülőhely nélküli, 500 fősnél nagyobb rendezvényeken csak a beoltott vagy a betegségen igazoltan átesett személyek vehetnek részt. Ez az intézkedés Bécsben jelenleg már hatályos.

A harmadik lépésnél számos tevékenység végzésére már nem lesz elegendő a negatív PCR teszt bemutatása, negyediknél pedig a csupán védettségi igazolvánnyal lehet majd a szállodai és vendéglátóipari szolgáltatásokat igénybe venni.

Az ötödik lépésként bevezetett intézkedések lesznek a legdiszkriminatívabbak, ugyanis akkortól az oltatlanok csak kivételes esetekben hagyhatják el otthonaikat, otthoni fogságra lesznek ítélve.

Magyarország számos alkalommal követte az osztrák példát a járványügyi intézkedésekkel kapcsolatban. Vajon nálunk is bevezethetik csupán az oltatlanoknak a kijárási korlátozásokat?

(V4NA nyomán Szent Korona Rádió)

Viganó érsek: A Covid csak ürügy az Új Világrend megalakulásának alapját képező Nagy Újraindításhoz

Hamisított, ránctalanítóval feltöltött Covid-vakcinákat találtak több országban is