Hamisított, ránctalanítóval feltöltött Covid-vakcinákat találtak több országban is

Lengyelországban és Mexikóban foglaltak le több különálló nyomozás alatt Pfizer/BioNTech-címkékkel ellátott, hamisított oltóanyagokat. A Lengyelországban lefoglalt hamisítványokban szinte biztosan ránctalanító folyadék volt.

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió HunDub oldala >>>
Csatlakozz!

A gyanú, és a begyűjtés után a Pfizer letesztelte a fiolák tartalmát, és megállapította, hogy hamis oltóanyagot tartalmaznak. Az amerikai vállalat szakértői már akkor gyanították, hogy hamisítványokról van szó, amikor szemrevételezték a fiolákat, amelyekhez hasonló típusokat nem használnak.

A mexikói Nuevo León állam egészségügyi minisztere szerint nagyjából

nyolcvan főt vakcináltak a hamis oltóanyaggal dózisonként 1000 dolláros áron,

de eddig nem tapasztaltak az érintetteknél egészségügyi problémákat. A miniszter tájékoztatása szerint a lefoglalt készítmények lejárati dátumai és sorozatszámai is eltértek a tagállamoknak megküldött szállítmányokkal érkezett valódi vakcináktól.

Lengyelországban a hamisított oltóanyagot még januárban foglalták le egy férfi lakásán. A hatóságok szerint senkit sem oltottak be ezzel a szerrel.

Mexikó emellett egy szállítmány állítólagos Szputnyik V vakcina ügyében is nyomozást folytat. A mintegy hatezer dózist egy magánrepülőgépen foglalták le, amely Hondurasba indult volna.

(Origo.hu nyomán Szent Korona Rádió) 

Érdemes felkészülni, a koronavírus elleni oltás felboríthatja a menstruációs ciklust

TL vlog a vakcinabiznisz nyerteseiről