Az Apple is segíti Kínát a vallások üldözésében

A kommunisták és a balliberálisok egyazon érem két oldalát képviselik, a cél ugyanaz: a gyakorlati materializmus egyeduralkodóvá tétele az emberek életében. Bizonyos partikuláris külsőségeikben és módszerükben ugyan különböznek egymástól, de esszenciájuk egy és ugyanaz. Ezt bizonyította most az Apple Kínával karöltve. 

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió Jobbklikk oldala >>>
Csatlakozz!

Azon országokban, ahol a baloldal hatalomra jut, hamar a vallások képviselői válnak a fő ellenséggé. Kínában a kommunisták 1949 óta igyekeznek minél jobban háttérbe szorítani a tradicionális világnézetet, felváltva azt a materialista-kommunista életfelfogással. Ennek ellenére mintegy földalatti egyházként – igaz, elnyomások és üldöztetések közepette – jelen van a kereszténység. A muszlimokat is súlyos szankciók sújtják, ugyanis az ujgurokat többek között következetes vallási meggyőződésük miatt internálják átnevelőtáborokba.

A kínai keresztények és muszlimok számára így nem a legkönnyebb vallási könyvekhez jutni. Ennek volt eddig egyik kiskapuja az, hogy a kínai App Store-on mind a Biblia, mind a Korán elérhető volt applikációk formájában. Kína azonban felszólította az Apple-t, hogy törölje a vallási szent könyveket kínálatából, ugyanis azok szerintük “illegális vallási szövegeket tartalmaznak”. Az eltávolítás indoklására az Apple szóvivője mentségül azt nyilatkozta, hogy nem rendelkeztek kereskedelmi engedélyekkel ezen termékekre Kínában.

(BBC nyomán Szent Korona Rádió) 

Ha nem vagy brutális, a helyükre kerülsz – Kínai rendőr vallott az ujgurok elleni etnocídiumról

Keresztényüldözések, kínzások Kínában – Ők az új barátai a keresztény Magyarországnak?