Kasztráltasd magad önként, vagy erőszakkal teszik meg – Új baloldali törvényjavaslat az USA-ban

A férfiassággal és magukkal a férfiakkal szembeni támadások, ellenséges megnyilatkozások a “fejlett” nyugati országokban mára általánossá váltak, most az USA-ban a demokrata párt egyik képviselője egy teljesen abszurd ötlettel állt elő annak érdekében, hogy a “férfiak is érezzék felelősségüket a fogamzásgátlás terén”. 

Toborzás!
Október 17-én induló alapkiképzés a Farkasoknál!
Részletek a weboldalukon.

A törvényjavaslatot Pennsylvania állam képviselőházában terjesztette elő Chris Rabb. Ez kötelezővé tenné a vazektómiát a 40. életévüket betöltött vagy három gyermeket nevelő férfiak számára.

A javaslat azt is magában foglalja, hogy ha akár egy hosszabb ideje tartó kapcsolatban, vagy egy egyéjszakás kaland után a nő teherbe esik, akkor pert indíthassanak partnerükkel szemben, ugyanis az állapot nem tükrözi a nő akaratát, és mivel a férfi végzi a megtermékenyítést, ez az ő felelőssége.

A teljes abszurditáshoz pedig a javaslat végével érünk el, ugyanis a képviselő egy társadalmi besúgóhálózat kiépítését is tervezi, melynek keretében a kasztrálást megtagadókat, vagy az elől bujkálókat feljelentők tízezer dolláros jutalomban részesülnének.

Míg konzervatív politikusok százait csinálják ki világszerte, csak azért mert kritikát fogalmaznak meg az abortusz- és LMBTQP-lobbiról, addig ez az elmeháborodott, férfiakat gyalázó képviselő szabadon onthatja tovább magából képtelen ötleteit.

(Vasarnap.hu nyomán Szent Korona Rádió) 

Az USA ismét megmutatta – a bűnelkövető bevándorlókat védik a demokraták a Fehér Házban

Az USA-ban az iskolákban népszerűsíti az abortuszokat a Planned Parenthood